Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zanimljivo kako imamo 8 igrača što igraju jednoručni bekend, osam što igraju dvoručni u 1/8...
    "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Inace poslije danasnjega dana kaldionice daju Nadalu 45% sansi a Novaku 36%. To je velika promjena u odnosu napocetak turnira i otprilike isto kao poslije MC-a.

Comment

• Originally posted by Clint_Eastwood View Post
        Zanimljivo kako imamo 8 igrača što igraju jednoručni bekend, osam što igraju dvoručni u 1/8...
        Jesi li Tsongu racunao u jednorucne ili dvorucne?
        sigpic

Comment

• Da je deficit jednoručnih stavio bi ga u tu kategoriju i pravio se lud... Ovako nema potrebe, lijep broj, lijepo raspoređeno...
          "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Izgleda da Alegro posecuje ovaj forum

yves allegro ‏@yvesallegro 1m
            Great to see 8 one handed backhand in the round of 16. @rolandgarros @stanwawrinka @rogerfederer
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Ma jok, to je Clint "ispratio" njega
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Klint je ovo rekao pre pola sata, a ovaj tvit je pre 5 minuta, sto znaci da Alegro kopira Klinta
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Nije to nista, da imas RTCG 1 i 2, a da si nekad imao IN TV vidio bi sta je plasiranje nepotrebnih informacija. Marjan nije ni do koljena Nebojsi Sofrancu Sofru u tom segmentu, ni do koljena
                  Garantujem da takva svestranost nije vidjena
                  Dok sam radio u Kotoru, cim se zapijemo i ne mozemo se setiti necega a da je vezano za sport, odmah smo njega cimali na mob, U SEKUNDI je odgovarao ))

Comment

• Sto dalje znaci da smo popularni i praceni i to veoma
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Na Balkanu sigurno najbolji forum

Comment

• Dimitrov:''Novak came like a champion, finished like a champion''
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sto se prenosa tice , jbg ja volim slusati komentatora koji zna ono o cemu prica a usto je i zanimljiv , ima nekih koji su enciklopedija a opet ih mrsko slusati. Tipa gledati na Areni kosarkasku utakmicu kad prenosi Kole sam i Edin i Kole zajedno nije isto. Ni priblizno. Evo danas dok su igrali Nadal-Fonjini gledao sam na FACE , Marjan se bio izgubio na nekih 15-ak minuta , gde otisao nzm ali ovaj nesretnik se pogubio , em dosta ruzan glas ima em nije toliko upoznat , trude se i bolje kad su obojica tu i komentarisu , radije opet njih slusam sa manje znanja nego ekipu sa ES-a gde komentator navija za onoga za koga se kladio , Pesikan ono vise jaoooooooo kad neko promasi za koga ne navija ?
                          U svakom slucaju iritira me da gledam nekog stranog tenisera tj dva strana tenisera a komentator ocigledno navija za jednog a takvih na ES ima koliko hocete , B92 mi je scrambleovan ali slusao sam Vujcina u vise navrata prosle godine pa je super sto je scrambleovano. SK vise nemam , Pralicu nmg smisliti , ima znanje , ruzno ga slusati sto nije slucaj sa Viskom. Eto ukratko
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ovo je otprilike ono što sam tražila, ali sam razočarana, jer ga nema.

Trećeg dana igrali su Has-Rufin i odigran je fenomenalan poen, koji je pripao Francuzu i koji sam videla samo jednom i nigde ne mogu da ga pronađem. Doduše nema nešto tih hot shotova.
                            Ovde je trećeg dana najbolji potez Vavrinka koji je stigao jedan drop.. Has-Rufin

Men's Shots of the Day 1
                            Men's Shots of the Day 2
                            Men's Shots of the Day 3
                            Men's Shots of the Day 4
                            Women's shots from Day 5 a možete da zavirite šta rade cure u svlačionicama In the Locker Room
                            Best Shots from Day 6
                            Best Shots from Day 7
                            Last edited by miloolja; 02-06-13, 00:53.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dimitrov je izgleda naucio lekciju. Da je bio pametan mozda mu ne trebao ovaj poraz da je nauci.

Razlika izmedju njega i Berdiha je markantna. Poslije pobjede u Rimu, u mecu u kojem je Novak igrao osjetno bolje nego u Madridu i u mecu u kojeme je Berdih na momente bio izvanredan Ceh je izjavio:

"Pobijedio sam ali nemam nikakve ideje kako da igram naredni mec protiv Novaka."

Berdih je pripisao pobjedu spletu okolnosti i zna sto su njegove realne mogucnosti.

Comment

• Sen Kasijen - gubitnicki kamp

Jutro
                                Mirise rostilj!

Veliki Joca kijanjem razbudio kamp.
                                Navuko nesto s nogu.
                                Sator mali, noge dugacke, izvirile na ladnocu.

Gologuzi Fabio se sabajle brckao u jezeru.
                                Upozoren na opasnost.
                                Ogromna stuka udara na sve sto landara.

Svaler bunovan.
                                Sanjao buducu zenu.
                                Punacka, gura kolica sa bliznakinjama.
                                Kune se da mu to sa kopiranjem zlobnici smestaju.
                                Za dorucak trazio tortu.

Iz brze poste doneli fosnu.
                                Dva metra dugacka, siroka i debela.
                                Kazu, to je krevet za njihovog kolegu sa isijasom.

Janko otkazo.
                                Neku zajebanciju sa kamerom shvatio kao poso.
                                Mora se od necega ziveti.

A Marinko?
                                Dobro je.
                                Cipetov rostilj je cudo.
                                Bacio stap i navalio.
                                Poceo i da trenira.
                                Sa Tomikom za AO.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X