Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• servira ona i preko 200

Comment

• Legenda!

Comment

• Izvinite sada na psovkama,ali jel mene neko jebe ili je Nadal upravo rekao da se nada nekoj sansi u finalu protiv Ferrera.Jbt ja ne verujem majke mi,covek jebe sve zivo u zdrav mozak
        Last edited by Zile90; 08-06-13, 16:49.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
          Izvinite sada na psovkama,ali jel mene neko jebe ili je Nadal upravo rekao da se nada nekoj sansi u finalu protiv Ferrera.Jbt ja ne verujem majke mi,covek jebe sve zivo u zdrav mozak
          gde si ti procitao majke ti ??? pa to je necuvena izjava, to je podsmevanje, vredjanje, ja da sam ferrer, ja bi to tako shvatio.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
            gde si ti procitao majke ti ??? pa to je necuvena izjava, to je podsmevanje, vredjanje, ja da sam ferrer, ja bi to tako shvatio.
            Malopre sam gledao gostovao kod Matsa,samo sto nije game,set and Mats,nego intervju obican.Majke mi rodjene tim recima je rekao.

Comment

• Da nisi pobrkao Zile, ako je i od Rafe mnogo je...
              sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• pa valjda covek zna da gleda televizor ;)

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
                  Da nisi pobrkao Zile, ako je i od Rafe mnogo je...
                  Nisam majke mi rodjene,pa nisam lud pricaju o sutrasnjem finalu.Mats ga je pitao ,,sta mislis o sutrasnjem mecu,jel tesko igrati protiv prijatelja '' ? Nadal rece ,,nadam se sansi u tom finalu,vrlo je tesko igrati protiv prijatelja '' rekao je jos nesto ne mogu da se setim.Ja vam se kunem nadam se da ce biti na netu da se skine intervju,nisam pobrkao nema sanse.

Comment

• Eno Rafa izjavio da nece igrati Halle jer su mu doktori tako preporucili, a to za Ferrera ma smesno bre 3-0 80% 3-1 20%

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                      Eno Rafa izjavio da nece igrati Halle jer su mu doktori tako preporucili, a to za Ferrera ma smesno bre 3-0 80% 3-1 20%
                      Pazi prva dva seta bice laganica tipa 6-2,6-3,a onda ce Ferrer malo da se probudi i da treci bude 7-5.E to je u najboljem slucaju,a znajuci Ferrera kada bude video pun Satrije i Nadala preko puta plasim se da ce biti debakl.

Comment

• ali kako ga nije sramota da izjavi tako nesto da se nada sansi, a Ferrer ga na sljaci nikad nije dobio em igra prvo finale usrace se

Comment

ali kako ga nije sramota da izjavi tako nesto da se nada sansi, a Ferrer ga na sljaci nikad nije dobio em igra prvo finale usrace se
                          Ja vam se kunem,nadam se da ce biti da se skine sa torenta emisija ,nego je frka sto sam zaboravio sifru na tennis havenu odakle sam skidao meceve kada sam pravio klipove.Tamo su redovno bile game,set and Mats i jos neke emisije i sigurno ima ova.Napravicu novi nalog i videcu da skinem to.Pazi 99 posto sam siguran da je to rekao.

Comment

• Ma verujemo ti, ja da sam Mats rekao bi mu cut the crap

Comment

Ma verujemo ti, ja da sam Mats rekao bi mu cut the crap
                              MA Mats je samo napravio onaj njegov kez i klima glavom kao kada babe gledaju Turske i Spanske serije.ON koliko je ocaran sto sedi pored Nadala nije ni slusao sta je rekao ovaj

Comment

• Bice sigurno kasnije na netu vidim ima jedan lik sto je uplodovao svaki intervju igraca i Matsa zadnji mu je onaj s Rafom uoci polufinala

Comment

Working...
                                X