Originally posted by dejanmm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zivotinja je Rafael , covek stize nemoguce lopte a Novak sebi dopusta da promasuje smeceve kad se mec lomi. Jos jednom je dokazao da je kralj sljake.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostZnas li ti koliko nekoga briga ko je kakav covek i koliko njega zabole sto sada mi o njemu mislimo to.Titula je njegova i covek je najveci tu nema price,a sto se tice Djokovicevog RG,ovaj je bio najblizi i tesko da ce ikada imati bolju sansu,teptice sledece god slusam vec dugo.Sam je sebe pobedio i nije zreo za ovaj turnir,molite se Bogu da ostatak sezone ne zavrsi katastrofa jer ovaj poraz ima da boli godinama.Nemam reci nikada se ovako nisam osecao,ovo boli
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDetalj koji je vecinu stvari rijesio je pocetak treceg seta kad je Nadal jos jednom pokazao svoje pravo lice. Na sljaci se trag jasno vidi, vidio je da nema prostora izmedju linije i lopte i ipak je ciganisao i spustio Pascuala sa stolice. Ovaj inace nista ne vidi i bar dvije greske pravi po mecu kad se spusti sa stolice, ko zna i koji je trag gledao i tu je rijesio odma treci set, konsolidovao se. Prosle godine znamo sto je cinio ne bi li dosao do pobjede, ove godine isto, mozda i vise. Nikakav sportista, fer plej je samo kad dobija, kad ne ide po njegovom pokaze pravo lice. Nije ni cudo sto je godinama vec najmorazeniji teniser na svijetu.
Ajde jos u nedelju pa da ga ne gledamo do Vina del Mara 2014.
Rafa, bravo majstore, kraljino, uvek borba do kraja. Mec je bio strasan, i Novaku cestitke na borbi posle 1:0, i posle 2:1.
A sad po osmu titulu..VAMOS13/13!
Comment
-
Originally posted by Navras View PostNemam mnogo toga reci osim da je Nadal na RG-u stoglava azdaja. Steta, imao ga je Novak, ali nemam mu sta zameriti, dao je sve sto je imao, nedostajalo je malo i srece. Idemo dalje.
To je tacno i nepotuno, ali sma previse umoran da pisem.Last edited by NI; 07-06-13, 17:11.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostKao igrac i borac svako postovanje.
Kao covek obicna ljiga i slina.
Ovo drugo potire kod Rafaela ovo prvo.Isto je bilo godinama i u fudbalu, ali su ovi uspjesi u poslednjih par godina nekako sve to "prikrili" i doveli do toga da se zaborave sve one prljave igre, pritisci na sudije i sve ostalo.
Comment
-
Originally posted by Sarafa View PostMa da, sad, kao i uvek, trazite izgovore u svakoj sitnici. Zar je toliko tesko reci, bio je divan mec, i pobedio je bolji. Ne znam ko uvek ciganise na ovom forumu. Onaj ciji je posao da vidi da li je loptica unutra ili ne, nije video, ali je zato Rafa to trebao da vidi. Pa smesni ste, u najmanju ruku. Ali dobro, samo se tesite tim glupostima, znam da je tako lakse.sigpic
Comment
Comment