Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by prskaj View Post
    Jel osvojio RG?
    Pa kao da jeste, jer ovde je kraj.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Domaca teniserka i bivsa sampionka
      Ma bitno da je Duque-Marino osetila šljaku na Šatrijeu Koji je faktor Skjavone

Comment

• Majstore Tommy

Comment

• Originally posted by Navras View Post
          Milicice, shminka i ostalima koji su izbarali pravu stranu, cestitke na uspesnom tipovanju Sta je covek okrenuo i na koji nacin, rispekt
          Polako, napravićete i vi kiks..polako, likovaćemo i mi :P
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Robredo-Almagro
            Anderson-Ferer

Ovi se ukrstaju za 1/4 , tacno zalosno i jadno , vec vidjen Ferer u 1/2, da je Gael prosao mozda bi i pomrsio konce , ovako
            Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Steta za Gaela , iamo je prednost od dva seta ali ipak je Tommy uspeo da preokrene i da slavi u petom setu . Ana utisala Francuze i u dobroj je formi , sad samo jos Bojana da slavi i da bude potpun dan

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                To je bilo to od mog kapitena.
                Četiri meč lopte!
                potpuno te razumem

A lomio sam se izmedju njega i Viktora i naravno promasim ....

Comment

• Bas bi prosao Ferrera...Tommy ga nadjacao

MEc turnira...2. pobjeda nakon 0-2 u setovima...nevjerovatan je!!!

Comment

• Opa poceli su da obrcu staklo/objektiv kako se vec zove. Prvi put vidim
                    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Uvalili im vrancuzi besmislenu igricu pa se zaigrali, pa se pokacili oko kapitena.
                      Teniski kapiten je vrlo zanimljiva inovativna kategorija u pojedinacnom sportu;)
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
                        potpuno te razumem

A lomio sam se izmedju njega i Viktora i naravno promasim ....
                        Hahahhaha, pazi kada sam mnogo veći osećaj imala kod Viktora i Andersona ali poneo me trenutak a zapravo Noto je kriv (i Vladan naravno)
                        sigpic

Comment

• Pecaroš ili nije igrao ili nije za Monfu, pa drži predavanja
                          sigpic

Comment

• Jos da nisam stavio Puig pod pritiskom Monfilsovih 2-0

Svejedno mi je draze ovih 60 bodova na Robredu nego titula

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                              Bas bi prosao Ferrera...Tommy ga nadjacao

MEc turnira...2. pobjeda nakon 0-2 u setovima...nevjerovatan je!!!
                              Monfils-Ferer bi mozda i gledao , Almagro-Ferer jadan mec.
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Сутра Изнер - Хас меч дана, могуће да ће бити бољи меч и од ђоковића и димитрова.

Comment

Working...
                                X