Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr.M View Post
    Monfils-Ferer bi mozda i gledao , Almagro-Ferer jadan mec.
    Nece RGu nista faliti ako ne budes gledao jedan mec

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Jos da nisam stavio Puig pod pritiskom Monfilsovih 2-0

Svejedno mi je draze ovih 60 bodova na Robredu nego titula
      Ispada da samo na tvoje nasedam i odogovaram, al da ti kažem.. ne lupaj bre!
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Nece RGu nista faliti ako ne budes gledao jedan mec
        A ti ces gledati almagro-ferer ako bude ? ne zezaj
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Bravo za Anu. Jos jedan stopostotni dan za nase igrace.
          Pogledajte semafor: http://www.rolandgarros.com/en_FR/sc...coreboard.html

Comment

A ti ces gledati almagro-ferer ako bude ? ne zezaj
            Almagro je bolji igrac od Gaela

Comment

Almagro je bolji igrac od Gaela
              Ali nije atraktivniji brate , sam znas da Almagro ne moze ni do seta a Gael ga je 2 puta tukao , domaca publika , ne kazem da bi ga dobio ali iskomplikovao bi mec , ovi ostali mogu skupljati gemove , Robredo ce tesko dobiti Nicolasa a i da prodje nece moci stajati na nogama u QF.
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Borhes054 View Post
                Bravo za Anu. Jos jedan stopostotni dan za nase igrace.
                Uuu kada bi ovako ušli u drugu nedelju
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Od onako finog momka, pretvorili smo shminkicu u vrhunskog provokatora Mi smo monstrumi
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Što mi? To ti je potvrda one.. ispod mire sto đavola vire.

Naši danas van svih mojih očekivanja.
                    sigpic

Comment

Ali nije atraktivniji brate , sam znas da Almagro ne moze ni do seta a Gael ga je 2 puta tukao , domaca publika , ne kazem da bi ga dobio ali iskomplikovao bi mec , ovi ostali mogu skupljati gemove , Robredo ce tesko dobiti Nicolasa a i da prodje nece moci stajati na nogama u QF.
                      Da je Gael prosao dalje...mozda bi malo ucinio taj mec zanimljivijim...a ovako vec imamo klasik na RGu
                      Zbog ovakvih meceva i emocija su GSovi posebni...slike na kraju meca neprocjenjive

Comment

• Drago je meni zbog Tommya veruj mi ali kad gledam sliku u krupnijem planu on tesko da jos nesto moze da ponudi , ajde da se nalaze u nekom drugom delu zreba ali 3 spanca , sva 3 klasicni sljakasi + Anderson u istom delu i jedan ce u SF , ne svidja mi se to , Ferer nije ozbiljnog rivala imao niti ce imati do SF-a. Sta ti znaci biti nosioc medju 8

Comment

• Svim srcem sam navijao za Monfisa, on je imao 4 mec lopte, ali svejedno kapa dolje Robredu. Ta disciplina, ta sposobnost da se sprovdi taktika, ta hladnokrvnost, nevjerovatno. On je dobio mec! Tacno je znao sto Monfis moze. Nacin na koji je odigrao 3. set a pogotovo 4. pokazuje zasto ga mnogi smatraju profesinalcem par excellence.

Tacno je znao sto treba napraviti da dovede Monfisa u poziciju da 'choke'ne. Jos jednom sam se uvjerio da 'choke' nikad ne dolazi bez razloga. Ovdje je bilo ocigledno da je Monfis bio svjesatan da je dosao u dobijenu poziciju igrajuci bolje nego sto objektivo moze.

Jednom kad je Monfis ispustio prvu mec loptu, nije imao hrabrosti da iskoristi priliku za napad, Robredu je sve bilo jasno. Potom je velemajstorski iskoristio ukazanu prilku. U prvom redu igrajuci solidnu igru, ni u jednom trenutku ne sumnjajuci da ce Monfis obaviti ostatak. Kako je Monfis fizicki padao, pojacao je razvlacanje.
                          Last edited by NI; 31-05-13, 19:10.

Comment

• Originally posted by Borhes054 View Post
                            Bravo za Anu. Jos jedan stopostotni dan za nase igrace.
                            Fali Bojana da danas bude 100% dan. Prvi put da na GS imamo 6 igrača u singlu u trećem kolu.

Ana bi trebalo da sada konačno dobije Agu i da u četvrtfinalu igra sa Errani. To će biti pravi izazov. Igračica koju svakako može dobiti i kojoj duguje za prošlogodišnji poraz.

Comment

• Katastrofa, prodje najgori TOP 5 u istoriji igre. Gael na kraju sa puno klase, fenomenalan pozdrav, ne sumnjam da bi cigance da je izgubilo brze bolje pokupilo prnje i otislo sa terena. Samo se brani, umjesto da gledamo derbi i u osmini Almagro dobio setnju.
                              Velika mi je zelja da ovaj raspad dodje Novaku na jednom turniru i da bude provozan na biciklu.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
                                Fali Bojana da danas bude 100% dan. Prvi put da na GS imamo 6 igrača u singlu u trećem kolu.

Ana bi trebalo da sada konačno dobije Agu i da u četvrtfinalu igra sa Errani. To će biti pravi izazov. Igračica koju svakako može dobiti i kojoj duguje za prošlogodišnji poraz.
                                Ne verujem da će Bojana proći, ali i ostali me demantovali danas, tako da nemam ništa protiv još jednog.
                                sigpic

Comment

Working...