Originally posted by prskaj
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Navras View PostMilicice, shminka i ostalima koji su izbarali pravu stranu, cestitke na uspesnom tipovanjuSta je covek okrenuo i na koji nacin, rispekt
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Robredo-Almagro
Anderson-Ferer
Ovi se ukrstaju za 1/4 , tacno zalosno i jadno , vec vidjen Ferer u 1/2, da je Gael prosao mozda bi i pomrsio konce , ovakoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Velja_JA View Postpotpuno te razumem
A lomio sam se izmedju njega i Viktora i naravno promasim ....ali poneo me trenutak
a zapravo Noto je kriv (i Vladan naravno)
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Pecaroš ili nije igrao ili nije za Monfu, pa drži predavanjasigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostBas bi prosao Ferrera...Tommy ga nadjacao
MEc turnira...2. pobjeda nakon 0-2 u setovima...nevjerovatan je!!!Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment