Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2010/2011

Kako cu da se smejem kad Barsa pocne da dere po Spaniji i Evropi...

Comment

FORZA NERAZZURRI!

Iako mnogo volim Forlana , zelim interu uspeshno otvaranje sezone sa prvim trofejem pobednika super-kupa evrope... '65slif '65slif

Comment

Moze Barsa da dovede Seska niko im ne brani.
        Koliko bese? Ne ispod 70 milki?
        Znajuci profesora nece otici ispod toga. Ponudice ga Sitiju ili Realu pa da vidis kako ce Barsa da plati.

Mada ne verujem da ce u skorijoj buducnosti doci do toga. Pusti snovi separatista.

Comment

Benitez je na prvi pogled unistio Inter...

4-3-2-1 ???kakva glupost...

Comment

To je njegov stil, sta si ocekivao %QWT&W

Comment

2-0 za Atletico +*@WT*48* +*@WT*48*
              Bravo Aguero #$&+|r
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1259.msg160383#msg160383 date=1282938341]
                To je njegov stil, sta si ocekivao %QWT&W
                [/quote]

pa ocekivao sam da prvo pogleda kakve igrace ima na raspolaganju pa onda ... #%d*

a dobro.. mozda nisu bili motivisani ko zna.. videce se najbolje kad pocne serija A

Comment

Jos sad kad Benitez pocne rotirat igrace,mozda pokusa dovesti Lucasa jer mu je izgleda on bio omiljeni igrac u Liverpoolu.Veceras je pokazao da nije ni do koljena Mourinho i da nema sanse da ponovi proslu Interovu sezonu.Siguran sam da u ovom trenutku ima deset trenera u svijetu boljih od rumenka.
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=1259.msg160433#msg160433 date=1282942549]
                    Jos sad kad Benitez pocne rotirat igrace,mozda pokusa dovesti Lucasa jer mu je izgleda on bio omiljeni igrac u Liverpoolu.Veceras je pokazao da nije ni do koljena Mourinho i da nema sanse da ponovi proslu Interovu sezonu.Siguran sam da u ovom trenutku ima deset trenera u svijetu boljih od rumenka.
                    [/quote]

Rumenko &*#GI(]

Uveo je Coutinha u 79. min ,to cenim +*@WT*48* Mali je za tih 10 min u dva tri poseda lopte pokazao vise magije nego ceo Inter do tada.Kakve dve lopte je dao... &8@^J Definitivno ce biti ogromno pojacanje kada dobije malo "vazduha"

Comment

[quote author=mr.gold link=topic=1259.msg160373#msg160373 date=1282936577]
                      Moze Barsa da dovede Seska niko im ne brani.
                      Koliko bese? Ne ispod 70 milki?
                      Znajuci profesora nece otici ispod toga. Ponudice ga Sitiju ili Realu pa da vidis kako ce Barsa da plati.

Mada ne verujem da ce u skorijoj buducnosti doci do toga. Pusti snovi separatista.
                      [/quote]

Pa pazi,sledece sezone nece moci da traze vise od 55...

Comment

Kako ja gotivim Atletiko, stvarno su potpuno luda ekipa sa potencijalom kad im je dan dobiju bilo koga ..

Comment

[quote author=Don Markoni link=topic=1259.msg160609#msg160609 date=1282985543]
                          Kako ja gotivim Atletiko, stvarno su potpuno luda ekipa sa potencijalom kad im je dan dobiju bilo koga ..
                          [/quote]

Dok ne odu Barsi a onda kao da im se noge zavezu u cvor #%d*

Comment

Pa, dobro, jedini su tim u ligi, ako se ne varam, koji je oba puta na svom terenu prethodne dve godine dobio Barsuu ...

Comment

Ako neko zna nek pomaze.Prosle sam se godine registrovao na uefinu stranicu i igrao fantasy ligu prvaka i europsku ligu.Ove godine kada se registrujem na fantasy ne mogu da dodjem do dijela kada sastav trebam napraviti.Upisem svoj mejl i sifru i onda izadju ona pravila i dole pise I agree i decline i kada pritisnem I agree vrati me samo na pocetak da ponovo ukucam mejl i sifru i tako svaki put.Napravio sam i novu mejl adresu i sifru ali mi se ponovo isto desava.Nadam se da ste shvatili u cemu je problem h5g6k8
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Ko je zainteresovan da igra SK ligu fantazi Liga Sampiona?
                                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Working...
                                X