Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Liga Sampiona i Liga EVROPE 2010/2011

Hapoel je od ovih iz 4. sesira dobio najbolju grupu, ne bi me cudilo da budu cak 2. #^GH*#...isto tako i Bursa, pogotovo sto je Valencia rasprodata(Villa, Silva, Mata..)..

Comment

U A grupi Arnautović igra protiv 2 bivša tima, Intera i Tventea. A ima samo 21 godinu.
      B grupa, sasvim solidne ekipe...
      C grupa zanimljiv ostrvski derbi Junajted-Rendžers.
      U D grupi ponovo se sastaju Barselona i Rubin.
      U E grupi Kluž i Roma opet u istoj grupi. Jedini put kad je Kluž igrao u LŠ bio je sa Romom u grupi i pobedio ih je na Olimpiku.
      U F grupi Drogba se vraća na Velodrom a i sigurno je Abramović srećan jer Čelsi igra sa Spartakom.
      G grupa i 3 osvajača LŠ. Real i Milan opet u istoj grupi. Specijalni se vraća na Meacu.
      H grupa i okršaj Eduarda i Šahtjora sa bivšim klubom Arsenalom.
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=1259.msg160022#msg160022 date=1282855963]
        U A grupi Arnautović igra protiv 2 bivša tima, Intera i Tventea. A ima samo 21 godinu.
        B grupa, sasvim solidne ekipe...
        C grupa zanimljiv ostrvski derbi Junajted-Rendžers.
        U D grupi ponovo se sastaju Barselona i Rubin.
        U E grupi Kluž i Roma opet u istoj grupi. Jedini put kad je Kluž igrao u LŠ bio je sa Romom u grupi i pobedio ih je na Olimpiku.
        U F grupi Drogba se vraća na Velodrom a i sigurno je Abramović srećan jer Čelsi igra sa Spartakom.
        G grupa i 3 osvajača LŠ. Real i Milan opet u istoj grupi. Specijalni se vraća na Meacu.
        H grupa i okršaj Eduarda i Šahtjora sa bivšim klubom Arsenalom.
        [/quote]

Ne potcenjuj moju Valensiju!
        Oni mogu da prodju grupu!
        Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Za Partizan ce biti uspjeh ako budu 3. pa odu u Ligu Evrope. Arsenal igra u istoj sedmici u Beogradu u utorak i u nedelju sa Celskim, tako da ce vjerovatno igrati kombinovani tim. Kakav ce to dvoboj biti Ilic- Fabianski, divota. (%fsd%&j Mozda i posjetim ovu utakmicu, to mi je vjerovatno najbolja prilika da vidim Arsenal na djelu.
          Dudu ce se vratiti na Emirate tek sto je otisao (*#^R^ a evo jedna zanimljivost za Bragu
          -In 1920, Sporting Clube de Braga's coach returned from a game at Highbury and changed his team's green kit to a duplicate of Arsenal's red with white sleeves and shorts, giving rise to the team's nickname of Os Arsenalistas. These teams still wear these designs to this day.

Comment

ne znam, mislim da ce i to za 3. mjesto biti nemoguca bitka, jer moguce da u jednoj utakmici iznenade nekoga na JNA, ali opet...
            zato sam rekao steta sto se nije poklopila nekakva generacija koja bi imala dosta reci u LS, npr. u ovome timu da su sada Tosic, Ljajic, Jovetic...

Comment

[quote author=TeKKe link=topic=1259.msg160061#msg160061 date=1282860738]
              ne znam, mislim da ce i to za 3. mjesto biti nemoguca bitka, jer moguce da u jednoj utakmici iznenade nekoga na JNA, ali opet...
              zato sam rekao steta sto se nije poklopila nekakva generacija koja bi imala dosta reci u LS, npr. u ovome timu da su sada Tosic, Ljajic, Jovetic...
              [/quote]

Kakvi su to samo talenti! Ovaj treci se moze se reci vec dokazao,prvi je tek poceo da se dokazuje a Ljajic je blistao na pripremnim mecevima Fiorentine i od njega se isto puno ocekuje...

Comment

Za one koji hoce da kupe karte, verovatno ce biti kao prosli put, da se prodaje paket za sve utakmice odjednom.
                Nema pojedinacno.

Comment

Ma samo da ne bude kao pre 7 godina....licno imam sezonsku i u teoriji imam pravo pri kupovini al videcemo dal je bas sve tako crno-belo

Comment

[quote author=g_denvernuggets link=topic=1259.msg159948#msg159948 date=1282842470]
                    Ali koja dominacija INTERA..

Golman - Cesar
                    Odbrana - Maicon
                    Sredina - Snajder
                    Napad - Milito....

gde su Xavi i Messi i Pique? &+I}\
                    [/quote]

Pa ti ako mislis da je Milito bolji od Messija,i Snajder od Xavia,onda stvarno.... *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

Ovo je sasvim realno,svake godine je tako,ko osvoji LS,njihovi igraci uzimaju nagrade.
                    Ne znam sta ti je tu cudno.

Comment

nista mi nije chudno, nisam se zachudio samo izneo chinjenice...

u Unreal Tournamentu se kaze D-D-D-Dominating h5g6k8

Milito je bolji NAPADACH od messija
                      Snajder je bolji kompletniji veznjak od Xavija ( shut, snaga, brzina, zavrshnica ) dok Xavi ima pas..

^ po mom skromnom misljenju i privrzenosti interu &^@4(

p.s ne znam sto su onda terry i van der sar pokupili nagrade prosle god... http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Club_Football_Awards
                      nije bash tako da svako ko osvoji...

jednostavno chiji god da je ko navijach mora se priznati da inter ima ubedljivo najkompletniju postavu od golmana do shpica svaka pozicija je savrsheno popunjena i to je to..

Comment

Ma vazi bre,sve je to lepo.

Julio Cesar (brazilac) kostao Inter 3miliona
                        Maicon (brazilac) kostao Inter 7miliona
                        Sneijder (holandjanin) kostao Inter 15miliona
                        Milito (argentinac) kostao Inter 25miliona

Vlades (spanac) kostao Barsu 0.
                        Pique (spanac) kostao Barsu 5miliona(ajde ok,zato sto su ga vratili iz Uniteda,Man.)
                        Xavi (spanac) kostao Barsu 0.
                        Messi(argentinac,od 13. godine u Barsi) kostao Barsu 0.

Toliko.

Comment

[quote author=g_denvernuggets link=topic=1259.msg160096#msg160096 date=1282872590]
                          nista mi nije chudno, nisam se zachudio samo izneo chinjenice...

u Unreal Tournamentu se kaze D-D-D-Dominating h5g6k8

Milito je bolji NAPADACH od messija
                          Snajder je bolji kompletniji veznjak od Xavija ( shut, snaga, brzina, zavrshnica ) dok Xavi ima pas..

^ po mom skromnom misljenju i privrzenosti interu &^@4(

p.s ne znam sto su onda terry i van der sar pokupili nagrade prosle god... http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Club_Football_Awards
                          nije bash tako da svako ko osvoji...

jednostavno chiji god da je ko navijach mora se priznati da inter ima ubedljivo najkompletniju postavu od golmana do shpica svaka pozicija je savrsheno popunjena i to je to..
                          [/quote]

Pa znas zasto su sad Cesar i Maicon dobili nagrade?Zato sto su se tokom cele Lige Sampiona branili.... *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

A Cesaru svaka cast,ipak je on u revansu,na Nou Campu,protiv Barse,imao najvise paseva u timu Intera...dobro je.Ali opet,Inter je bio bolji,ne pobedjuju pasevi i ostalo,nego onaj koji da vise (ne)golova.
                          Ma daj bre,tim koji se brani,pa napada iz polu kontri...

Comment

...i osvoji ligu sampiona .. bolje nego tim koji napada.. od polovine terena do nekih 20 metara PASOVIMA..
                            za mene to sto barsa i spanija rade nisu napadi.. ono sto nemacka radi to je NAPAD.. ovo je dobacivanje.. kontrola poseda..pa iskoriscavanje eventualno nekih rupa u odbrani..

i na stranu pricha o ceni, formaciji, istoriji to nije tema ne mogu da se bar ovde uplicem u to.. nagrade su dodeljene i to je realnost.. po meni jedino je robben trebao pre snajdera da uzme titulu najboljeg veznog(kad su ga vec stavili za veznog) jer je sam na ledjima nosio do finala bajern.. snajder je imao mnooogo vecu podrsku oko njega dok je roben chesto jednim potezom resavao prolazak bajerna u naredni krug... @%&*

Comment

Kada budes ukapirao kako se protivnik otvara,ili ponasa protiv Nemaca,a kako protiv Spanaca,i ako si upoznat sa mentalitetom koji gaje Nemci,onda mozemo da pricamo.

Comment

[quote author=phenom link=topic=1259.msg160098#msg160098 date=1282874427]
                                Ma vazi bre,sve je to lepo.

Julio Cesar (brazilac) kostao Inter 3miliona
                                Maicon (brazilac) kostao Inter 7miliona
                                Sneijder (holandjanin) kostao Inter 15miliona
                                Milito (argentinac) kostao Inter 25miliona

Vlades (spanac) kostao Barsu 0.
                                Pique (spanac) kostao Barsu 5miliona(ajde ok,zato sto su ga vratili iz Uniteda,Man.)
                                Xavi (spanac) kostao Barsu 0.
                                Messi(argentinac,od 13. godine u Barsi) kostao Barsu 0.

Toliko.
                                [/quote]

Cesc (spanac) kostao Arsenal 2.25 miliona funti &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Overmars ( Holandjanin) kostao Barcu 40 miliona €
                                Henry ( Francuz) kostao Barcu 24 miliona €
                                Hleb ( Bjelorus) kostao Barcu 15 miliona €

Comment

Working...
                                X