Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam zašto, možda sam malo lud, ali mi se javlja da bi Inter mogao da prođe ..

Comment

• Nadam se da ce proci,samo bice tesko,ali realno bolja su ekipa i moraju odmah krenuti po taj rezultat pa cemo vidjeti sta ce biti
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
        http://www.uefa.com/uefachampionslea...&match=2007736

Sastavi za utakmicu Real-Tottenham,iako se predvidjalo da ce mozda Mourinho ostaviti Ronalda na klupi jer mu prijeti opasnost da propusti polufinalnu utakmicu ako zuti dobije,Ronaldo je u prvoj.

Riskantna odluka,mada ne znam zbog cega kada imaju 4:0

Comment

• Originally posted by milanche View Post
          Riskantna odluka,mada ne znam zbog cega kada imaju 4:0
          Lijepi strah

Salim se,ne znam,po meni bi bilo najpametnije da je dobio zuti u prvoj utakmici kad su poveli 4:0 tako da ocisti kartone.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
            Lijepi strah

Salim se,ne znam,po meni bi bilo najpametnije da je dobio zuti u prvoj utakmici kad su poveli 4:0 tako da ocisti kartone.

Nesto se Zoze preracun'o

Comment

• Rijetko se on preracuna
              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• solo per il progresso i coraggiosi con orgoglio!!!!!

Comment

• Real bez Karvalja i Ramosa u prvom mecu protiv Barse,lomi ih Bejl samo tako
                  Hurado fantasticno otvorio odbranu Intera,Raul lagano dao gol,majstor ;)
                  sigpic

Comment

• Što mi žao ovog Intera... upropastiše jednu sasvim dobru ekipu...
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Raul majstor,nije trebao murinjo da ga proda salkeu.

Comment

• Raul je bio legenda Reala i nijedan veliki tim ne bi sebi dozvolio da ga proda,to je sramotna odluka ;)
                        sigpic

Comment

• Bravo Raul,ajmo Salke
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ma Raul je pametno uradio,ovdje je car,a tamo bi igrao na slamcicu.
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Raul je bio legenda Reala i nijedan veliki tim ne bi sebi dozvolio da ga proda,to je sramotna odluka ;)
                              Potpisujem ...
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Slazem se s tobom Vladane , ali i s Mandom

Raul je pokazao da je daleko od toga da je pokazao sve sto je mogao , a u Realu na klupi sjede Higuain i Benzema , Raul bi igrao kup utakmice protiv drugoligasa i to je to ..
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X