Announcement

Collapse
No announcement yet.

Za kojeg tenisera navijas?Koji teniser ima najvise navijaca?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam iz CG
    Ali svim srcem uz Noleta

I meni je stvarno drago sto je sarenoliko i sto su ovdje ljudi koji vole tenis
    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ja sam iz CG
      Ali svim srcem uz Noleta
      Like!
      sigpic

Comment

Na ovom forumu ima ljudi i iz BiH,iz CG,iz Hrvatske,nisu samo iz Srbije
        imas li ti pouzdane podatke da su ti ljudi i BiH ili Hrvatske glasali iskljucivo za ostale kandidate, mozda neko od njih za Novaka...msm realno ti izgovor nije na mestu

Comment

• Nije to nikakav izgovor,ima ovdje dosta ljudi iz Srbije koji navijaju za Nadal-a,za Federer-a,ali kad su forumi bili mjerodavni,pa i kad citas one komentare na portalima kad Novak osvoji neku veliku titulu masu ih bude i jedno 90% su za Novaka,ja vidim u mom okruzenju vecina navija za Novaka,pa ni to ne mora da znaci...

Opet kazem razumijem sto neko navija za Federer-a ili Nadal-a prije Novaka,neko jednostavno tako gleda na tenis,pa ja prvi tako,ja bi za Novaka navijao pa ne znam odakle da je,za njega navijam zbog njega,ali i ovdje Novak ima najvise navijaca,to je nepobitna cinjenica ;)

Ali mislim da na kraju vecina Srbije navija za Novaka,kao sto vecina Svajcaraca navija za Federer-a ili vecina Spanaca za Nadal-a...
          sigpic

Comment

• Nemoj da teatralizujes, kakvi nozevi u ledja i gluposti... Svako ima prava da navija za koga god mu se svidja, pogotovo u individualnom sportu kakav je tenis. Sumnjam da pravi navijac navija za Federera ili Nadala zato sto mrzi Djokovica. Ja licno generalno volim Djokovica (ima par stvari koje me kod njega nerviraju, ali niko nije savrsen) i navijam za njega. Ali vise volim Federera i navijacu za njega kada igra protiv Novaka. Ima daleko lepsi stil igre, neverovatno se krece (ili se do skoro kretao), moze da izvede svemirske poteze kakve nijedan drugi teniser ni ne pokusava (zglob bekhend ), improvizacija... Covek je poezija u pokretu... I kako da pored njega navijam za Noleta u medjusobnom mecu. Samo mec u IW-u prosle nedelje: Federer je odlucivao na mecu, on je izvodio neverovatne poteze... Samo onaj polu-volej u trecem setu mi je bio bolji od svega sto je Nole napravio na celom mecu zajedno. Necu da kazem da Nole ne igra lepo ili dobro, pogotovo sada, ali Federer je to doveo na nivo umetnosti. Btw, i Nadala volim vise. Covek ima neverovatan stil i tehniku, strasan borac, niko vise nece igrati tako kako on igra. Da ne pominjem da je neverovatno simpatican

Toliko.
            Last edited by ; 30-03-11, 17:36.

Comment

Nije to nikakav izgovor,ima ovdje dosta ljudi iz Srbije koji navijaju za Nadal-a,za Federer-a,ali kad su forumi bili mjerodavni,pa i kad citas one komentare na portalima kad Novak osvoji neku veliku titulu masu ih bude i jedno 90% su za Novaka,ja vidim u mom okruzenju vecina navija za Novaka,pa ni to ne mora da znaci...

Opet kazem razumijem sto neko navija za Federer-a ili Nadal-a prije Novaka,neko jednostavno tako gleda na tenis,pa ja prvi tako,ja bi za Novaka navijao pa ne znam odakle da je,za njega navijam zbog njega,ali i ovdje Novak ima najvise navijaca,to je nepobitna cinjenica ;)

Ali mislim da na kraju vecina Srbije navija za Novaka,kao sto vecina Svajcaraca navija za Federer-a ili vecina Spanaca za Nadal-a...
              Druze, velika vecina Srba, ako ne svi, treba da navijaju za Novaka, to je prirodno i tako treba da bude....samo sto ja mislim da tako nije, vec da se taj procenat krece negde ovako 55 posto za Novaka, 15 za ostale nase tenisere (troicki, Tipsa, Bozoljac...), a 30 za ostale svetske!!!
              Sad kao sto se moze zakljuciti misljenja su razliciti i mi sada mozemo ovako da se dopisujemo do sutra, svako ce da drzi svoje....i to je to!
              Cenim tvoje misljenje, tj. svacije, ali mislim da je moje ovog puta tacno, i tu zavrsavam!
              Last edited by Brajkula; 30-03-11, 17:38.

Comment

• Opet kazem to je tvoje misljenje i mnogi ce se sloziti s tobom,ali ima onih koji nece,ja mogu to sve da razumijem.Sto AK kaze teniserima pored imena stoji i zastava i moze i tako da se gleda,ali ipak postujte svaciji izbor,svako neka navija za koga zeli
                sigpic

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                  Nemoj da teatralizujes, kakvi nozevi u ledja i gluposti... Svako ima prava da navija za koga god mu se svidja, pogotovo u individualnom sportu kakav je tenis. Sumnjam da pravi navijac navija za Federera ili Nadala zato sto mrzi Djokovica. Ja licno generalno volim Djokovica (ima par stvari koje me kod njega nerviraju, ali niko nije savrsen) i navijam za njega. Ali vise volim Federera i navijacu za njega kada igra protiv Novaka. Ima daleko lepsi stil igre, neverovatno se krece (ili se do skoro kretao), moze da izvede svemirske poteze kakve nijedan drugi teniser ni ne pokusava (zglob bekhend ), improvizacija... Covek je poezija u pokretu... I kako da pored njega navijam za Noleta u medjusobnom mecu. Samo mec u IW-u prosle nedelje: Federer je odlucivao na mecu, on je izvodio neverovatne poteze... Samo onaj polu-volej u trecem setu mi je bio bolji od svega sto je Nole napravio na celom mecu zajedno. Necu da kazem da Nole ne igra lepo ili dobro, pogotovo sada, ali Federer je to doveo na nivo umetnosti. Btw, i Nadala volim vise. Covek ima neverovatan stil i tehniku, strasan borac, niko vise nece igrati tako kako on igra. Da ne pominjem da je neverovatno simpatican

Toliko.
                  Prvo nisu kako ti kazes "nozevi i gluposti", vec sam mislio na nasu istorijiu, a ako je iole poznajes znas sta se sve tokom nje dogadjalo.
                  Izneo sam svoje, ko misli da sam u pravu misli, ko ne....ja mislim da gresi, to je to.

Comment

• Ne znam zasto onda nenavijanje za Novaka povezujes sa tim.

Comment

• Ja mislim da je cela ta prica 'nidje veze' i treba pustiti ljude da navijaju za koga hoce. Rafa i Fed nikad nece biti u Srbiji popularniji nego Novak, kao sto Novak nece u Svajcarskoj itd., ali sve je to nebitno.

Svi smo razliciti, znam i ljude koji ne navijaju za svoju reprezentaciju....sto je cudno, al njihov izbor. Uzivaj i pusti ostale da uzivaju...
                      ~ Djoko ~ Fed ~ Nikolay ~ Simon ~ Dolgo ~ Soda ~

"Those who overlooked Djokovic don't know anything about tennis" - Fed

Comment

• Federer je vrhunski igrac tenisa,ali ipak sve ce vise suza biti HHeheheh,ma ajde bre covek place kad izgubi turnir,Novak sa duplo manje iskustva u velikim mecevima posle drugog izgubljenog finala na US openu pridje cestita normalno,kaze Nadal je najbolji,i pokupi simpatije svih prisutnih...
                        sigpic

Comment

• Meni samo nije jasno zasto nekoga zanima za koga drugi navijaju .. Ovo sto Linoleum kaze , poznajem ljude koji ne navijaju za svoju reprezentaciju , to mi nema smisla nikako , ali sta da se radi .. BiH je prije jedno mjesec - 2 igrala prijateljsku utakmicu s Meksikom , moj drug je navijao za Meksiko radi Chicharita i sta sam sad ja ili bilo ko drugi trebali da mu radimo .. Bog nam je svima dao pravo izbora , da navijamo za koga hocemo i mislim da ne treba uopste da nas zanima za koga drugi navijaju , a kamoli da ih osudjujemo zbog toga
                          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Pa mene zanima sta drugi misle,zato sam i usao u ovu temu,ako nije tekao,j onda nek pobrisu sve postove,svako napise po jedno ime i niko nista da ne komentarise....
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                              Meni samo nije jasno zasto nekoga zanima za koga drugi navijaju .. Ovo sto Linoleum kaze , poznajem ljude koji ne navijaju za svoju reprezentaciju , to mi nema smisla nikako , ali sta da se radi .. BiH je prije jedno mjesec - 2 igrala prijateljsku utakmicu s Meksikom , moj drug je navijao za Meksiko radi Chicharita i sta sam sad ja ili bilo ko drugi trebali da mu radimo .. Bog nam je svima dao pravo izbora , da navijamo za koga hocemo i mislim da ne treba uopste da nas zanima za koga drugi navijaju , a kamoli da ih osudjujemo zbog toga
                              hehe...druze pa ti bas nisi skontao ono o cemu sam ja pricao
                              Originally posted by zdravkelja View Post
                              Ne znam zasto onda nenavijanje za Novaka povezujes sa tim.
                              a izgleda ni ti
                              Last edited by Brajkula; 30-03-11, 18:15.

Comment

• Moj post se nije odnosio konkretno na tebe , ja sam ovo napisao , jer se ova diskusija vodila do sada bar 10 puta ..

Poenta svega je da ja mislim da svako ima pravo da navija za koga hoce i to je to ;)
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X