Definitivno Motogp dobija novu ( "staru" ) dimenziju sa Valentinom.Bice ovo odlicna sezona!!!! )
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Grand Prix of Qatar 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Virus View PostDefinitivno Motogp dobija novu ( "staru" ) dimenziju sa Valentinom.Bice ovo odlicna sezona!!!! )Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
sjajna trka, steta sto nije bilo direktne borbe za pobedu, ali bice i toga nadam se ;) sto se tice Doktora a on me realno jedini i zanima mislim da je na ovoj trci izvukao trenutni maksimum, prosto sa 7. pozicije na startu uz perfektnog lorenca vise od 2. mesta nije moglo. To 2. mesto je dobro i za sampionat u krajnjem slucaju... bitno je da je on zadovoljan i da mu se sto pre vrati ona totalna sigurnost, ono kad prolazi kroz krivine i izgleda kao da je jedno sa masinom ispod sebe...
i na kraju moj najjaci utisak danas: posle 2 godine ne gasim tv cim Doktor prodje kroz cilj vec me interesuje i dodela pehara i intervjui itd...VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostDobrodosao Ova sezona preti da bude jedna od boljih ikada ako Horhe ne nestane u prasini posle 7, 8 trka, a mislim da mu Vale i Mark to nece dati.
Comment
-
Originally posted by meca View Postma sve je to lepo samo Lorenco se vozio bez pritiska nije cepao gume sve je islo glatko daleko od toga da ga pocenjujem on je sjajan vozac mislim da je rosi izgubio sansu za prvo mesto jos u kvalifikacijama pa je sve to i prouzrokovalo posle kasno kocenje itd otom potom polako bice ovo exstra sezona za pamcenje ko sada da saceka sledecu trku!!!!!!!!!¨go Vale go go go go
Comment
Comment