Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Prix of Qatar 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Definitivno Motogp dobija novu ( "staru" ) dimenziju sa Valentinom.Bice ovo odlicna sezona!!!! )

Comment

Дијагноза постављена, следи операција "Титула"

Comment

Ova trka je bila uzbudljivija od vecine trka koje smo gledali prosle godine!!! Eto zasto su nam nedostajle trke dvotockasa tokom ove pauze i zasto je Rosijev povratak bitan. BRAVO!
        sigpic

Comment

Originally posted by Virus View Post
          Definitivno Motogp dobija novu ( "staru" ) dimenziju sa Valentinom.Bice ovo odlicna sezona!!!! )
          Dobrodosao Ova sezona preti da bude jedna od boljih ikada ako Horhe ne nestane u prasini posle 7, 8 trka, a mislim da mu Vale i Mark to nece dati.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

sjajna trka, steta sto nije bilo direktne borbe za pobedu, ali bice i toga nadam se ;) sto se tice Doktora a on me realno jedini i zanima mislim da je na ovoj trci izvukao trenutni maksimum, prosto sa 7. pozicije na startu uz perfektnog lorenca vise od 2. mesta nije moglo. To 2. mesto je dobro i za sampionat u krajnjem slucaju... bitno je da je on zadovoljan i da mu se sto pre vrati ona totalna sigurnost, ono kad prolazi kroz krivine i izgleda kao da je jedno sa masinom ispod sebe...

i na kraju moj najjaci utisak danas: posle 2 godine ne gasim tv cim Doktor prodje kroz cilj vec me interesuje i dodela pehara i intervjui itd...
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

Originally posted by NebojsaNS View Post
              Dobrodosao Ova sezona preti da bude jedna od boljih ikada ako Horhe ne nestane u prasini posle 7, 8 trka, a mislim da mu Vale i Mark to nece dati.
              ma sve je to lepo samo Lorenco se vozio bez pritiska nije cepao gume sve je islo glatko daleko od toga da ga pocenjujem on je sjajan vozac mislim da je rosi izgubio sansu za prvo mesto jos u kvalifikacijama pa je sve to i prouzrokovalo posle kasno kocenje itd otom potom polako bice ovo exstra sezona za pamcenje ko sada da saceka sledecu trku!!!!!!!!!¨go Vale go go go go

Comment

Bice ovo neverovatna sezona , Rosiju svaka cast , Lorenco ko svajcarac ali mislim da je danasnji pobednik bez konkurencije Markez , svaka cast decko.

Comment

DOCTOR je ponovo sef klinike

Comment

Originally posted by meca View Post
                    ma sve je to lepo samo Lorenco se vozio bez pritiska nije cepao gume sve je islo glatko daleko od toga da ga pocenjujem on je sjajan vozac mislim da je rosi izgubio sansu za prvo mesto jos u kvalifikacijama pa je sve to i prouzrokovalo posle kasno kocenje itd otom potom polako bice ovo exstra sezona za pamcenje ko sada da saceka sledecu trku!!!!!!!!!¨go Vale go go go go
                    Setite se samo da je doktor uvek imao jako los start i pored toga zavrsavao ubedljivo na prvom mestu.Iskreno ne ocekujem to i ove godine jer je konkurencija dosta jaka i ne prasta greske,ali Rosi je to i danas dokazao da je jos moguce.

Comment

• gde li je onaj kengur sada samo da se i on jos vrati da i njega otrese ko slinu!!!!

Comment

• odlicna trka!Sve mi se cini da ce Rossi opet poceti da se mentalno poigrava sa Marquezom,kao i sa Seteom i Biaggijem itd

Comment

• Comment

• Originally posted by rajs41 View Post
                            HAHAHAHAHAHA....ovaj mali ce mu zagorcati zivot...

Comment

• Originally posted by Virus View Post
                              Polako... Mozda ce Rosi njemu da uspori odrastanje i smanji broj titula.
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Virus View Post
                                ...tesko..;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X