Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Crna Zmija View PostA meni srao sto sam slucajno odigrao isti par kao neko pre mene.
Korumpiran kao Juventus.
Comment
-
Ispravio sam! To da Juve i Milan trebaju u seriju B to nema sumnje a mogao bi i Inter da im se pridruzi ili da on ipak ode u seriju C ..
Mada Juve je sad posten! NavodnoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Crna Zmija View PostA meni srao sto sam slucajno odigrao isti par kao neko pre mene.
Korupcija na nivou Juventusa i Mancestera.
Иначе то је 1 као Палата Албаније ;)
Снага Јувентуса се види у Европи, топ8 након две године изостанка у том такмичењу, фул резултат, мада још ми нисмо испали, има и у среди меч, полако ;)
Comment
-
Nisu mutavci mogli dati jos jedan , da pogodim i ja 7 kvotu
Juce Levante da prvi u 15. minuti , drugi ne moze do kraja , sad ovi daju 4 , ne mogu 5. MRS !
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostLimare , mojne mi diras Inter
Ostavi ti Inter bratu Kondiju ;)Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment