Brajkulice, kraj je vikendu, ajde tabelu spremaj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostSamo igrajte na pravim tiketima ovo sto Soneta sere,sve ce da pada poslije toga... ima sve da nas moli da mu posudimo da moze ovdje da igra
Ja danas ubo 2,95 kvotu,dosta...Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostBrajkulice, kraj je vikendu, ajde tabelu spremaj.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa ni ziherasko zadrzavanje te nece spasiti ako neko pocne igrati za pare tvoje parove,kanal ti je zagarantovanOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostSone, aj' brate nemoj imati internet naredna 3 dana da padne neka diskvalifikacija.
Ne znam,ako pocnete da mu prijavljujete postove i da se zalite da vas vrijedja mozda mu napakujemo par dana banaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostA mogao bi i da padne neki ban???
Ne znam,ako pocnete da mu prijavljujete postove i da se zalite da vas vrijedja mozda mu napakujemo par dana bana"Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment