Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SporKlub Liga Tipera - primedbe, saveti i komentari
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostМоја препорука ти је да се држиш Мађара док типујеш, хране те људи бодовима
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostZahtevam od Brajkule da banuje Limara jer provocira sa lajkovanjem mog tipovanja Katanija-Kaljari 0:0 a ja imam gg3+
Da sam nasao mambin tip tj i da je promasio i njemu bi lajkovao ;) ali zmija pokidala sa tipom
Lajk si dobio zato sto si prozivao Brajkia i mene za namestanje
A i moram malo da podjebam.. Dosadno mi sine
:*Last edited by l1m4r; 07-04-13, 19:20.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostSta ja tek treba da kazem, u utorak odigram tacan rezultat na Bayern 2:0 i na Barsu 1:1. U 90. mi ulazilo, mozete zamisliti reakciju kad je onaj svirao penal. Bila kvota 60.
Nemojte da napadate Brajkulicu za neko namestanje (ne kazem da nema ) ali je Brajkula isti taj par ponudio cini mi se dan ranije u temi kladionica / fudbal.
Videcemo na kraju kakav ce plasman biti, ali kapiram da mu ne gine slogan "BRAJKULA ODLAZI"Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
SoneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment