Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neverovatno kako se Tomiju neda da slomi napokon almagra i lagano privede mec kraju.Ali bice i to ubrzo,nadam se
    http://youtu.be/6vTNGyjsDKs

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Luka,

Ti si novi pa jos ne znas. Nikad Bojani protiv Federera ni Vladanu protiv Raonica.
      za bojanu znam,a za vladana jos ne znam

vladane,dobro znas da je 90% raoniceve igre servis..daleko od toga da je to jednostran igrac tipa karlovica,ima milos jos dosta kvaliteta prvenstveno FH,ali nije bolji igrac do marina..jedino se slazem za servis,jer raonic trenotno mozda cak i najbolji servis na touru..cilic ima puno bolje kretanje.raznovrsnije udarce,sposoban je mjenjat ritam igre,miksat puno udaraca,..to milos nema..marin nije napravio rezultat,jer je mentalno nazadovao u odnosu na prije 4-5 godina,sto je paradoksalno..iako dvojbeno je pricat,o tome sta je napravio sta nije..covjek je jedan od rijetkih koji je osvojio na svim podlogama turnir..kad ce to uradit beluci ili raonic...nikad!..glupo je usporedjivat FH belucija i nadala,tehnika udarca slicna,ali kvaliteta je u 90% tomasovih meceva nebo i zemlja sa nadalovim..kazem 90% jer je bilo par bljeskova,kao npr u madridu prije koje godine,ili protiv janka u njemackoj prosle godine..hocu reci da su svi tomasovi udarci,itekako skloni oscilacijama,moze pogodit 20+vinera sa FH,a moze ih 20 prebacit tribine..i sta je to po tvojoj definiciji talenat?sta on znaci danas u tenisu?
      Last edited by luka; 12-03-13, 23:24.

Comment

• ово као да играју Карловић Квери
        sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Luka,

Ti si novi pa jos ne znas. Nikad Bojani protiv Federera ni Vladanu protiv Raonica.
          Sto se mene tice moze slobodno protiv Raonica da se prica, raspad od igraca je postao. Obecavao je da ce imati neku igru, ali on vec godinu dana stagnira i njegova igra mi se vise uopste ne svidja.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Bice ovo zanimljivo vece
            It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nole ------.--------
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Рече ја да ово Нолету не одговара! спрема се велика фрка...
                sigpic

Comment

• Novak ne zna gde se nalazi..

Comment

• Samo neka Dimitrov uzme prvi set dobra kvota bila 5,15.A posle neka ga nole sredi
                    http://youtu.be/6vTNGyjsDKs

Comment

• Za sada raspad, odnosno bolje reci ne igra uopste.
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Al cim Grisa sazna gdje se nalazi, mec ce biti gotov

Comment

• нолетови ударци су мелем за Димитрова.... осећа се човек као на тренингу, просто милина..

волим што је Вишко хладан и за њега ово ништа не значи... али зато има да дави са статистикама, а битно је ко коме лежи...
                          Last edited by Žika; 12-03-13, 23:34.
                          sigpic

Comment

• Los Djokovic...
                            Originally posted by Casiraghi
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• ајде Ноле дркај га по бекенду већ једном иначе оде мас у пропас
                              Last edited by Žika; 12-03-13, 23:38.
                              sigpic

Comment

• bojana,po meni je raonic i dosegnuo svoj maksimum,on jednostavno i ne moze vise od onoga prije godinu-dvije..sto se mene tice janovic je neko od kojeg ocekujem puno vise nego od raonica

Comment

Working...
                                X