Federer lagano... A Simon mora da se razvlaci dok ne pobedi. Vala mogao je i brze da zavrsi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zasto je SD kvalitet slike zenskog tenisa i na Sport Klub HD kanalima.Molim Vas,popravite to.Ako vec mozete muskarce da prenosite u punoj rezoluciji,mozete i zene.Nemojte da Vas tuze feministkinje zbog polne neravnopravnostiPrvi dan vam je prenosa,da se oprostiti.Ali ubuduce,nikako.
Comment
-
Lagan trening za Anu , ne znam uopste kako je ova uzel Ani gem
Demantova me Bucka , uze jos jedan gem ;)Last edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 02:07.
Comment
-
Originally posted by Big Nole View PostJa nesto ne mogu da nadjem slike na netu pre nego sto je (navodno) smrsala sto rece Viskovic. Inace bzvz je rugati se bilo kome zbog tezine.SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Originally posted by Big Nole View PostJa nesto ne mogu da nadjem slike na netu pre nego sto je (navodno) smrsala sto rece Viskovic. Inace bzvz je rugati se bilo kome zbog tezine.sigpic
Comment
-
Meni nikako nije jasno kako je ona uzela juniorski AO i bila prvaPogledaj ti kako izgleda
Ne rugam se ali prosto mi smesno da neko sa takvom tezinom moze igrati tenis , zamisli da je 50kg mrsavija kako bi igrala
Last edited by Mr.M; 10-03-13, 02:29.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment