Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Federer lagano... A Simon mora da se razvlaci dok ne pobedi. Vala mogao je i brze da zavrsi.
    sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Kakvu dusu moras da imas pa da ne navijas za Bucku?

Comment

• из ког породилишта нађоше ову анину противницу?
        sigpic

Comment

• Zasto je SD kvalitet slike zenskog tenisa i na Sport Klub HD kanalima.Molim Vas,popravite to.Ako vec mozete muskarce da prenosite u punoj rezoluciji,mozete i zene.Nemojte da Vas tuze feministkinje zbog polne neravnopravnosti Prvi dan vam je prenosa,da se oprostiti.Ali ubuduce,nikako.

Comment

• Je li Ana previshe smrshala ili mi se to chini zbog ove bachve ...
            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Ova mala je smrsala inace, na jede vise omiljenu hranu, izgleda kao da ima 26 godina ne 16.
              Realno nista pokazala nije, ovo bas izgleda lose.
              sigpic

Comment

• Lagan trening za Anu , ne znam uopste kako je ova uzel Ani gem

Demantova me Bucka , uze jos jedan gem ;)
                Last edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 02:07.

Comment

• Ja nesto ne mogu da nadjem slike na netu pre nego sto je (navodno) smrsala sto rece Viskovic. Inace bzvz je rugati se bilo kome zbog tezine.

Comment

• требали су и сада да је замоле да не игра, може Ана да се обрука.....
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Big Nole View Post
                      Ja nesto ne mogu da nadjem slike na netu pre nego sto je (navodno) smrsala sto rece Viskovic. Inace bzvz je rugati se bilo kome zbog tezine.
                      Normalno da je bzvz,ali ako ishta moze nekako da se kontrolishe to je debljina,odnosno da se smanji .
                      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

Ja nesto ne mogu da nadjem slike na netu pre nego sto je (navodno) smrsala sto rece Viskovic. Inace bzvz je rugati se bilo kome zbog tezine.
                        Apsolutno, ali ona izgleda starije ne samo sto je korpulentnija. Ima raketu u FHu ali uzasnu kontrolu
                        sigpic

Comment

• Ma nisam mislio na tebe.

Comment

• Znam da nisi nego se slozih sa tim dijelom ;)

Uzima servis napokon, divlja igra, lici na nedisciplinovaniju verziju Tsonge, koji je i sam prilicno nedisciplinovan.
                            sigpic

Comment

• Meni nikako nije jasno kako je ona uzela juniorski AO i bila prva Pogledaj ti kako izgleda Ne rugam se ali prosto mi smesno da neko sa takvom tezinom moze igrati tenis , zamisli da je 50kg mrsavija kako bi igrala
                              Last edited by Mr.M; 10-03-13, 02:29.
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Ja bio ubedjen da je Pralica.

Comment

Working...
                                X