Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr.M View Post
    Meni nikako nije jasno kako je ona uzela juniorski AO i bila prva Pogledaj ti kako izgleda Ne rugam se ali prosto mi smesno da neko sa takvom tezinom moze igrati tenis , zamisli da je 50kg mrsavija kako bi igrala

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
      Ja bio ubedjen da je Pralica.
      A bio sam siguran da sam naucio da ih razlikujem

Pobedi Ana, umrecu od srece.

Comment

• Nije Ana nista specijalno igrala niti je morala na kraju krajeva, promasivala je Townsend samo tako. E sad da vidimo dje je Janko trenutno, po formi prednost mora imati Gulbis.
        sigpic

Comment

• A i Janko je lik, kad ga nece - pegla ga svako u 2 seta, kad je u formi- lagano u 3 seta sa 30+ gemova, obicno iz preokreta
          Kostao me Boga zivaca dosad al dzaba, volim ga pa to ti je.
          Kad smo kod zivaca i Ana ih krcka nemilosrdno , naplaticu joj to pre ili kasnije

Comment

• Ao Tipsa pocinje tek posle Gaskea i Tomica . Ala cemo se nacekati

Comment

• Visko kad se odjavljivao pomenu Janka i Gulbisa, nisam ni gledao OOP. Pa dobro i ovo je odlican mec u najavi, samo ako se Bernardu bude igralo.

Izasao OOP

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=404
              sigpic

Comment

• Au kakva BH paralela Gaskea

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Visko kad se odjavljivao pomenu Janka i Gulbisa, nisam ni gledao OOP. Pa dobro i ovo je odlican mec u najavi, samo ako se Bernardu bude igralo.

Izasao OOP

http://www.atpworldtour.com/Scores/s...px?EventId=404
                  Vlajko , sasvim je dobar mec , nego mora se cekati dugo na Jankov mec .

Edit : Vrlo izjednacen mec , ici ce ovo do tajbrejka

Ipak Gaske pravi brejk i demantuje me

Edit2 : Ao sta radi Gaske majstor , pa terorise mladjanog kengura
                  Last edited by Lord Aleksoni; 10-03-13, 03:29.

Comment

• Kakav TB, Bernard ispucava sve i svasta, zicere promasuje. Richard neobicno agresivan, ulazi i u teren cak, bas mocno izgleda
                    sigpic

Comment

• Kako je proigrao Bernard odjednom, FH od 170 km/h
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Kakav TB, Bernard ispucava sve i svasta, zicere promasuje. Richard neobicno agresivan, ulazi i u teren cak, bas mocno izgleda
                        Nikad ne reci nikad

Comment

• Na kraju ti dodje taj TB ali kako se odvijala situacija u njemu bolje da nije
                          Bernard je odigrao nekoliko savrsenih gemova, dok je tako igrao Richard nije mogao da ga prati, naravno da nije potrajalo. Povukao se Francuz od sredine seta, nije jos dosao do linijskih ali oce sigurno, dzaba sav napadacki potencijal kad se radi o defanzivcu u krvi.
                          sigpic

Comment

• Uprkos velikoj borbi Tomica , Gaske osvaja set u tajbrejku

Comment

• Томић по старом. Прође АО и њега више нема нигде....

е, мало да гледамо Надала... ја реко биће пун форум, а његових нигде..
                              Last edited by Žika; 10-03-13, 04:16.
                              sigpic

Comment

• Glupo je Gaske dozvolio uopšte TB, ali polako se stvari odvijaju taman... daje Tomić i kapom i šakom.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X