Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2013. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    Tacno se na slici vidi ko je tata servisa
    Rafa ?
    Similis simili gaudet

Comment

• Last edited by miloolja; 09-03-13, 10:52.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Tacno se na slici vidi ko je tata servisa
        Uhvatili su ga u idealnom trenutku, druge nisu, ali si u pravu. Svaki dio tijela mu je gdje treba biti. Nevjerovatna koordinacija.

Comment

• Ma na slici se tacno vidi ko najvise odugovlaci sa serisom Dok su svi vec uveliko izbacili lopticu Rafi je ona jos uvek u ruci (verovatno je prethodno morao da procacka malo zadnji deo ledja - pa zato kasni za ostalima )
          Sada gledam i snimak, jadni fotoreporteri ....
          Last edited by Sandugp; 09-03-13, 12:07.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako god da igra Ana je kraljica u teniskom svetu.
            sigpic

Comment

• Ma kad bi igrala upola dobro koliko je lepa...

Comment

• Pa dok se cekaju mecevi, natrcah na netu pa se podsetih:

U jednoj ruci pljuga, u drugoj reket

Krajem devedesetih, svet se čudio crnim ženama, sestrama Vilijams, koje su tada bile u najvećem uzletu. Uprkos (ili, možda, usled) žestokog puberteta, Venus i Serena su glatko napredovale ka vrhu svetskog tenisa. U Melburnu, 1998. godine, samouvereno su banule u prostorije ATP zvaničnika i izjavile da mogu pobediti bilo kog muškarca plasiranog ispod dvestotog mesta. Karsten Braš, tridesetpetogodišnji Nemac, koji je zauzimao 203. mesto, prihvatio je izazov. Uostalom, nije imao bitnija posla – ispao je u prvom kolu, kako u singlu, tako i u dublu. Braš nije bio baš najobičniji teniser. Iako je četiri godine ranije uspeo da se probije u Top 40, životni stil mu nije dozvoljavao dalje napredovanje. Opisivali su ga kao čoveka čiji se trening sastoji “od pakle pljuga i nekoliko hladnih piva”. Karstena je, narodski rečeno, boleo ****. Bilo kako bilo, dogovoreno je da jedan set odigra protiv Serene, a drugi protiv Venus u revijalnom meču. Usledio je masakr. Braš je dobio Serenu 6-1, a Venus 6-2, a nije se ni preznojio. Na meč je došao pripit, a između gemova je pušio. Na kraju je izjavio da je namerno grešio i da je igrao poput šestotog igrača na ATP listi, kako bi stvari bile zanimljivije. Trener sestara je delio njegovo mišljenje. “Štedeo ih je” – bilo je sve što je rekao.

Last edited by Velja; 09-03-13, 13:11.

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
                  Ma kad bi igrala upola dobro koliko je lepa...
                  Zivi zivot, lova kaplje, odigra i poneki mec, cist hedonizam.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
                    Pa dok se cekaju mecevi, natrcah na netu pa se podsetih:

Krajem devedesetih, svet se čudio crnim ženama, sestrama Vilijams, koje su tada bile u najvećem uzletu. Uprkos (ili, možda, usled) žestokog puberteta, Venus i Serena su glatko napredovale ka vrhu svetskog tenisa. U Melburnu, 1998. godine, samouvereno su banule u prostorije ATP zvaničnika i izjavile da mogu pobediti bilo kog muškarca plasiranog ispod dvestotog mesta. Karsten Braš, tridesetpetogodišnji Nemac, koji je zauzimao 203. mesto, prihvatio je izazov. Uostalom, nije imao bitnija posla – ispao je u prvom kolu, kako u singlu, tako i u dublu. Braš nije bio baš najobičniji teniser. Iako je četiri godine ranije uspeo da se probije u Top 40, životni stil mu nije dozvoljavao dalje napredovanje. Opisivali su ga kao čoveka čiji se trening sastoji “od pakle pljuga i nekoliko hladnih piva”. Karstena je, narodski rečeno, boleo ****. Bilo kako bilo, dogovoreno je da jedan set odigra protiv Serene, a drugi protiv Venus u revijalnom meču. Usledio je masakr. Braš je dobio Serenu 6-1, a Venus 6-2, a nije se ni preznojio. Na meč je došao pripit, a između gemova je pušio. Na kraju je izjavio da je namerno grešio i da je igrao poput šestotog igrača na ATP listi, kako bi stvari bile zanimljivije. Trener sestara je delio njegovo mišljenje. “Štedeo ih je” – bilo je sve što je rekao.

Tacno se secam da ih je neko spirglao , onako domacinski, ali nisam mogao da se setim ko, a mrzelo me da trazim ... hvala na podsecanju
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Ja naletio na Tarzaniji i isto se setih, i tada i sada sam se valjao od smeha.
                      Ajde sto su izgubile, pa ajde i sto su mnogo izgubile, ali od ovakog lika, festa

Comment

• Ma nije to na mene ostavilo najjaci utisak, vec sto su tako bolno i brutalno spustene na zemlju.....
                        Moram da priznam da sam osecao ogromno zadovoljstvo, nije da sam nekakav sovinista, tj nisam nikakav ali mi je bilo drago sto ih je "osvestio" lik. Pol je ovde totalno nebitan, bino je ubedjenje odredjenih usijanih glava da mogu da urade nesto, sto je nemoguce. A ovaj mec je u tom trenutku bio jedino resenje da se stvari postave na svoje mesto, tj da se sestrama izbije iz glave, da mogu da imaju bilo kakve sanse protiv muskaraca. Jer muski i zenski tenis su nebo i zemlja. Da ne postoji razlika u polovima (pa cak i umna donekle , ne smatram da su muskarci po prirodi pametniji od zena, vec da u odredjenim situacijama znatno brze i bolje razmisljaju. A i taktika i kombinatorka su im na znatno visem nivou nego kod zena) ne bi se sportovi delili na muske i zenske kategorije.
                        sigpic

Comment

• Hoce li B92 prenositi samo meceve nasih igraca ili sta? Stvarno mi nije jasno da otkupe TV prava i prenose tek po koji mec! Znaci ne preostaje nam nista drugo nego da jurimo linkove i strimove, strasno

Comment

• Niko me ne moze ubediti da imaju isti paket koji ima Sportklub.. niti im treba posto se u Srbiji gleda jedan igrac i to bi bilo bacanje para
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Velja_JA View Post
                              Pa dok se cekaju mecevi, natrcah na netu pa se podsetih:

pa nek onda jednake nagrade pobjednicima muskog i zenskog turnira budu...ccc

Comment

• od danas se ukljucuju i najbolji,pa ima dosta dobrih meceva u najavi..
                                po meni su mozda najatraktivniji mecevi kohly-paire i tomic-gaske i nalbandain-jerzy..i naravno povratak rafe na najomrazeniju mu podlogu..
                                bice zanimljivo vidjeti,jeli se kohly oporavio od ozljede,i u kakvom je stanju,a za paire sam siguran da ce ici po dosta vinera,jer on ne zna drugacije..njega uvijek kad gledam,na kojoj god podlozi uzivam
                                gaske ima priliku za dosta bodova,jer ih ne brani puno..da se i on jos vise ucvrsti u top 10,sumnjam da mu se bernard na ovoj podlozi moze suprostaviti,jos pored ovih novih njegovih "skandala"..
                                nalbandian je dobio dosta cudan mec protiv granoljersa,ova bi mu podloga trebala odgovarat vise nego jerziju,visok odskok bi mogao pravit jerziju probleme i njegovim ravnim udarcima..mislim da ce david izaci kao pobjednik,jer je pametniji i iskusniji igrac,..
                                rafa isto ne bi trebao imat problema..

Comment

Working...
                                X