Originally posted by FC Nadal
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2013. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma, nebitan turnir..
šta se palite..
i čuveni kineski pozdrav kNEE HOW..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
E ovako se igra Nole!Kad ovako igra ne moze ga niko pobediti!Samo neka nastavi sa ovakvom igrom i ovaj zadnji deo sezone je nas!
Comment
-
Cestitke Novaku na igru, super igra, odlican ritam celog meca, skoro bez greske. Kao sto NI kaze u 5 brzinu.Nadal osetno slabiji i u intenzitetu igre, a ocigledno i u motivaciji. Naravno da titula nije od najveceg znacaja, ali je titula i sansu koji je Djokovic odlicno iskoristio da povrati mentalnu stabilnost. Rafa je dosao zbog broja jedan, Novak zbog titule, i to bi.
Comment
-
Jasno je da nadal danas nije igrao 50% onoga sto smo gledali na americkoj turneji, ali isto tako raduje porast forme novaka ostri sigurni udarci i namestanje na iste neodoljivo pocecaju na 2011, konacno, u svakom slucaju mene samo zanima kako ce rafa odigrati sledeci franch open, zna se da je proteklih sezona uvek tempirao formu za sezonu sljake, medjutim ove je jurisao na sve kao i na ppvratak na prvo mesto, mislim da bi to moglo dosta da utice na njegovu formu cele sledece sezone, takodje mislim da novak ima velike sanse da sledece godine podigne gs trofej koji mu nedostaje, zivi bili pa videli;-)
Comment
-
Nadalu je bilo itekako stalo, koliko mu je bilo stalo najbolje pokazuje ono VAMOS na cistu Novakovu neiznudjenu, kada je dosao do tek treceg poena na servis Djokovica. Kad Novak diktira dozirano on tu nema sta da trazi, a posebno kad mu servis ne radi kao sto mu je radio u vecini sezone.sigpic
Comment
-
Biće da je Nadalu danas ponestalo boba ili su mu dali pogrešne
Glupe su priče da Nadalu nije stalo, stalo je njemu i to dobro, pogotovo kada igra protiv Novaka, ali danas jednostavno nije imao šanse, pa lik nije došao ni do brejk šanse a kamoli nešto više!* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
Comment