Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da cemo mi dalje od vas

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Shardo,

A sto je sa tvojim avatarom?
      To je djelo mojih ruku

Dobro rece shminka, moramo nesto i za NI-a da nadjemo
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Shminka ako nabacis koji avatar Mirke u devetom mesecu kupicemo ti roze patike
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Shardo,

A sto je sa tvojim avatarom?
          avatar je Ivanova kazna jos sa AO, ali sam se vezala za njega, sad razumem one tipicne devojke koje se vezuju za cipele

Berdih mi je no.2, njega volim kao sto volim Felija, Nisikorija, Dimitrova, samo malo vise od njih
          dobar je on igrac, osim sto je dosta samodestruktivan, ali odlicnu tehniku ima.
          in another life
          I will love you again, RF.

Comment

• Ozbiljno ljudi, uvecala se i Mirka posteno...to bi objasnilo neke stvari

Ili su samo promijenili kuhara

Comment

• Jeeee,ako je trudna to znaci da osvajamo najmanje 2GS ove godine...samo da sada vezemo W i USO....ko je za?
              sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• после финала нема торте, деле се само чоколадице....

за финале!
                Last edited by Žika; 28-02-13, 22:20.
                sigpic

Comment

• Ajmo ljudi na neku drugu temu, ovo je tema o tenus, dosta smo trolovali
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Meni Mirka uvijek izgleda kao da je u devetom mjesecu
                    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Roger vec nekoliko turnira gledano unazad nekoliko godina protiv Novaka tempira svoju formu sa namerom da mu nabija kompleks nepobedivosti na vaznim turnirima,sto se moze reci i za Novaka na nekim manjim turnirima,ali pre svega na GS ,a sve je pocelo sa AO 2008 porazom Rogera i navodnim problemima sa mononukleozom u koju smo svi primorani da poverujemo;), iako do polu finala dolazi sa tuce podeljenih krompira i jednim teskim mecom protiv Janka koji je bio mozda i najkvalitetniji mec tog turnira a nakon njega cisti Berdiha i Blejka sa po 3-0 ,prema tome Rogerov put do Novaka podseca na put sampiona do titule a ne nekog ko ima nekih zdravstvenih problema.Sve kulminira na mastersu u Monte Karlu sa cuvenim Rogerovim KIP KVAJET prema Novakovom boksu i izjavama o navodnim simuliranjima Novaka u predajama na AO protiv Rodika i Conge sa podrugljivom izjavom ZAR OPET i ipak Novakovom velicinom neodgovaranja na ocito omalovazavanje.Kroz celu 2010 protezi se sitna peckanja kroz intervjue oko Novakovih problema sa alergijama ali se situacija bitno okrece nakon USO 2010 sa spasene 2 mec lopte i ponovnog poraza na AO 2011 gde Roger vec pritisnut novinarskim pitanjima posle poraza protiv Novaka odgovara da ce se stvari videti nakon 6 meseci ali se matrica u izjavama menja za 180 stepeni omalovazavanja u izjavama vise nema ali tenzija raste,najocitiji primer je cuveni Rogerov prst na RG 2011 koji svako razlicito tumaci ali svakako nije bio u pozitivnom kontekstu ka Novaku.Verujem da bi slicna situacija bila i na W te godina da Conga nije ucinio uslugu Novaku sklonivsi Rogera jer je vec bilo ocito da se Novak ne snalazi bas najbolje u prvim mecevima na razlicitim podlogama narocito kad je jos pritisak ocekivanja prisutan sto se i pokazalo na W 2012 ali se takodje pokazalo na USO 2011 da je Novak prevazisao barijere GS protiv Rogera na hardu i misljenja sam da Roger ima najvecu sansu ,cak i prednost na W ,na USO mozda egal ako nema teskih meceva pre susreta sa Novakom a AO i RG moze zaboraviti.

Comment

• Dosli smo i do prsta, opet

Comment

• bilo je pitanje vremena
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Prstic bola !
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• Prst strikes again
                              Bojana moraces "the prstom" da im zapretis da se uozbilje na ovoj temi
                              in another life
                              I will love you again, RF.

Comment

• мора мало и о сутрашњем мечу....
                                Last edited by Žika; 28-02-13, 22:50.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X