Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nole stanje uma - Zhang -
    Last edited by Nesic; 04-10-13, 14:03.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
      Ovo je strašno, šta Novak radi, pa sramota me ispred Querrey-ja
      Ma kakva bre sramota(znam da ne mislis tako,uzivamo sto tako dominira,bar da je takav u svim mecevima,narocito onim bitnim) tako bi trebao uvek da igra,moze ali te oscilacije
      Nek mu je srecno sutra,idemoo
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Bojana polako, ali sigurno priprema teren za novog GOATA u svom srcu kada joj se sadašnji penzioniše.

Delpo ipak pobedio? Pa lepo.
        Ali kakav užasan tenis odigrali Berdih i Izner... piiii...katastrofa
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Bojana polako, ali sigurno priprema teren za novog GOATA u svom srcu kada joj se sadašnji penzioniše.

Delpo ipak pobedio? Pa lepo.
          Ali kakav užasan tenis odigrali Berdih i Izner... piiii...katastrofa
          Da se primetiti da navijam za Noleta iskljucivo i samo zbog Roleta
          a GOAT je jedan jedini
          Spoiler
          Dudi Sela
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Da se primetiti da navijam za Noleta iskljucivo i samo zbog Roleta
            a GOAT je jedan jedini
            Spoiler
            Dudi Sela
            Cuti, cuti

Znamo da u dubini duse, ti i shminka ste na pravoj strani

Comment

• Ноле рутински скино своју муштерију и дао нам наду да ће бити борбе у финалу, јер мислим да је и Гаске његова муштерија....

Видим велика расправа око Рафиног меча, а гледали сте само крај меча, ја се сам гузио по једном посту све до распада Фонинија... искрен да будем веровао сам ће Фонини ово добити, поготову што је овог лета играо шампионски, још ако додомо да често губи лако први сет и касније почне све боље да игра... међутим при резултату 6/2 и 4/2 има 30/0 и зицер балон на сервис пољу и може да завари било где, он покушава дропшот и лопта у дно мреже.. тада Рафа почиње шоу са судијама, рекламирајићи аут, гледамо успорену лопту и видимо сви да није у праву.... од тог тренутка Фонини стои на петама и удара лопту као размажено дете, те никакве лопте Рафа скупља и претвара у винере, шепури се по терену и од тих млитавих лопти које му шаље Фонини изводи виртуоза... дакле не ради се о Рафиној шестој брзини... док је Фонини ударао како зна Рафа је био далеко од лопте по два метра и само гледао очајнички за њима....

Нека се то догодило Фонинију, ипак је то зец "талијан", нема јуначко срце, од увек се понашао као размажен клинац, прекида мечеве, ствара неки гнев код гледалаца, и био несношљив за гледање... нека и њему неко то узврати да се опамети и уозбиљи, човек има квалитете да буде опак ривал свима...

Рафа је опет показао једну ману, а то је кад губи постаје мањи од маковог зрна, види се на лицу да пати, али ако му даш и малу шансу, а то је да се само мало опустиш и престанеш са јаким ударцима, онда улазиш у машину за млевење... те обичне пласиране лопте су као на тренингу за Рафу и он од њих чини шта пожели, изводи вансеријске ударце, погађа тачке на терену и противнику убија сваку наду за повратак...не можеш да му узмеш поен, а камоли гем!!!
              Last edited by Žika; 04-10-13, 14:39.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                E kako me Novak nervira opisati vam ne mogu. Zasto stalno ovako ne udara po lopti
                Jedan od problema je sto protiv slabijih moze cisto udarati, a u jacim mecevima bas i ne. Igranje razlicitim stilom u zavisnosti od protivnika ne moze biti dobra stvar

Comment

• Све ми се чини да ће Рафа сачекати и нолетово опуштање и да ће га тада самлети као фонинија...

гледајући првих 14 гимова, у мечу са Фонинијем, као да сам уместо талијана гледао Нолета... исти рецепт прављења поана.. све је ископирао нолетову игру... два у бекенд један у форхенд и Рафа у аут...
                  Last edited by Žika; 04-10-13, 14:46.
                  sigpic

Comment

• Dakle, Novak je bio sjajan. Sudeci po kladionicama zastrasujuci. Prije mece su davali 40% sansi da osvoji turnir a Rafi 55%. Poslije meca je manje vise situacija obrnuta. Ne pamtim da sam to ikada vidio, cak da je Novak pobijedio Delpa ili pravog Ferera a ne drugorazrednog igraca.

Comment

• I Rafin mec je imao uticaja na to

Comment

• Ovo je bilo izvanredno od Nola,ali tek sutra cemo da vidimo,ima li kontinuiteta.Meni je zadovoljstvo,kad mu vidim stav - to mene fascinira,i oma zakljucujem da ce biti pravi, a to znaci bice vrhunska predstava.
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                          Све ми се чини да ће Рафа сачекати и нолетово опуштање и да ће га тада самлети као фонинија...

гледајући првих 14 гимова, у мечу са Фонинијем, као да сам уместо талијана гледао Нолета... исти рецепт прављења поана.. све је ископирао нолетову игру... два у бекенд један у форхенд и Рафа у аут...

Zaboravljaš samo jednu sitnicu a to je da Novak nije Fonjini, on je za klasu bolji igrač.

Ok sada je izvjesno da je od ponedeljka Nadal prvi (nadam se da Berdih sutra može nešto da napravi, ali opet ne očekujem previše) što znači da ćemo u nedelju gledati još jedan meč od kojeg me odmah zaboli glava. Pomirila sam se sa tim da je Novak od ponedeljka drugi, ali se nadam da će to prvo mjesto da preda šampionski, tako što će Nadala da počisti sa terena, a svi znamo da on to može, nadam se da će odigrati ovako dobro kao danas, da će Nadalu da održi jedan čast tenisa kao što je to uradio u MC ove godine!
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Cak i da dodje do predaje prvog mesta. Novak mora da se potrudi da kada se to desi da ne zaostaje puno za Nadalom.

Sledeca sezona ce biti zestoko zanimljiva.
                            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Koji je bio rezultat kad je Nadal uzeo MTO? :-)

Comment

• Ja uopste nesto nisam potresen cinjenicom da Novak gubi prvo mesto. Ove sezone Nadal je prosto bio najbolji i zasluzeno ce uzeti to prvo mesto, bez obzira sto nam se to mozda ne svidja. A Novaku u stvari i treba to, da bude drugi, da juri, treba mu ta motivacija. Radije bih ga gledao sa trofejima u rukama nego kao prvog na tamo nekoj listi. Jer smatram da prvo mesto na ATP listi samo simbolicna nagrada za pokazane rezultate, a ne samo po sebi cilj.

Comment

Working...