Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2013. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dopremio David nove baterije, bice ovo brzo zavrseni kako vidim. Jedino ako u onome rostilju ima neke bombonice za bolje igranje
    Last edited by Lord Aleksoni; 03-10-13, 13:57.

Comment

• Originally posted by AleksaVP View Post

Izgleda da je u pitanju Stanova povreda
      Ili Novakova prehlada, ako je prehladjen.

Marinkova je trajala cijeli set. Vise nego sam ocekivao.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Ili Novakova prehlada, ako je prehladjen.

Marinkova je trajala cijeli set. Vise nego sam ocekivao.
        Ipak je zbog Stanove povrede noge :

Новак Ђоковић и Швајцарац Станислас Вавринка предали су полуфинални меч у дублу на АТП турнира у Пекингу без борбе Украјинцу Максу Мирнију и Румуну Хорију Текауу. Српско-швајцарски дубл одлучио је да одустане од даљег учешћа на турниру због повреде ноге Вавринке.

Comment

• Ih, a toliko sam želela da ih gledam.
          Nego sve da pitam, da li se to možda Novak sprema za dubl u DC ili vežba smečeve i voleje (videli smo danas)?
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Moze da bude i jedno i drugo. Al sve mi je izvesnije da vezba voleje i smeceve. Ne verujem da ce igrati dubl protiv Ceha ..

Comment

• Nije dugo igrao, pa dubl dobro dodje da se osjeti teren. Cisto sumnjam da je DC u pitanju

Valjda ce Stan brzo biti ok. Vuce ovu povredu jos od meca sa Bagyjem na USOu

Comment

• Sutrasnji raspored:
                Peking
                http://www.chinaopen.com.cn/en/2013/schedule.html
                Tokio
                http://en.rakutenopen.com/Schedules/Live-OOP.aspx

Spoiler
                Malo shminka da odmori
                Last edited by pecaros; 03-10-13, 17:30.
                sigpic

Comment

• Novak je poslednji put igrao dubl sa bratom u Dubaiu,pre toga OI , tako da za DC cisto sumnjam da vezba sada .Ovaj nastup mi najvise lici na to da je na neki nacin hteo da se oduzi/zahvali kineskoj pubici koja ga sve ove godine koje je tamo nastupao na zista lep nacin prati i podrzava, na nacin kako on to voli.Izbor /dogovor Stana za partnera ide u prilog tome.Wawrinka odlican igrac, pristojan momak, u dobroj formi, i ove godine razvio lepo rivalstvo sa Novakom sto tu kobinaciju cini jos atraktivnijom.Sem toga i turnir je kategorije 500 pa se sve nekako uklopilo.
                  Nisu njemu voleji toliki problem, sem drajva naravno, jedini pravi je smash ali to tesko moze resiti bez da pusti da lopta padne i da se odrekne malo svoje tvrdoglavosti prilikom izvodjenja istih.
                  Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                    Đokorinka

Povukoše se nesuđeni pobednici turnira
                    Al nepobedjeni!

Comment

• Одавно смо сумирали ову годину и сада се питамо шта им је у глави, које жеље, које амбиције?

Лендл је рекао да зна ко ће бити бр.1 до краја године, сигурно није мислио на Рафу, ето Мареја задесила операција леђа и 6 месеци мировања, дакле сигурно нећемо предпостављати шта је њему у глави. За Фекија смо се дуго крвили око тога шта му је у глави, ма да још увек нисмо сигурни како види 2014.у годину... Дел Потра су многи видели у борби за трон, али и он се сваке године нађе на некој терапији и дуго одсуствује.. о осталима и не размишљамо, дакле остали су нам за расправу само Ноле и Рафа!!!

Још нисмо решили да ли је Рафа стварно толико надмоћан или се допингује? ако се допингује онда нам остаје да чекамо да оде на чишћење од пар месеци и да тада нападамо трон...

а Ноле? шта да мислимо шта је па у његовој глави? има ту доста комбинација.. можда се чисти од "глутена" ? можда је достигао оно што је желео? / да буде бр.1/ никада није изјавио колико би желео да остане на месту бр.1.... то морамо ми да провалимо! наше жеље предпостављамо да су и његове и опет питање: шта је у његовој глави? Делује да се труди и да жели нешто више, али једноставно он је такав тип играча и увек ће тако деловати...

ја се јежим од сумњи да се они допингују .. ако је то тако онда нећу ни да гледам тенис... то ми изгледа као неки холивудски нашминкан филм за децу.... свемир, звезде, ванземаљци и остала виртуална срања...
                      sigpic

Comment

• Додиг лаганица! у полу финалу и лепих 180 бодова...за улазак у 30.?

исто и Милош...2/0

Рафа се нешто жали? 0/3

5/1...5/2

Фонини игра по нолетовом рецепту само удара као из топа...
                        и сет!

Изтледа да Рафа није смео да понесе оригинал бонбонице и овде му кинези увалили фалш бонбонице?

4/1 4/2

Рафа ме изненађује своји некоректним понашањем, прекида игру расправља нешто шатро са судијом и успева
                        да избаци Фонинија из сервиса...Рафа има 6 брејк лопти..и успева да направи брејк..4/3 и 4/4

Фонини у нервози.. не намешта се добро и греши...4/5 води Рафа и сервира за сет! и доби Рафа сет са 6/4... идемо у трећи сет!

1/1 3/1 и сада је Рафи све јасно, више нема шта да запиткује судију и да прекида игру, Фонини је избачен из колосека, а Рафа на правом колосеку, дисциплиновно се понаша и има покоран поглед.../коректно нема шта, до мојега/ жао ми је Фонинија.... одох да спавам!
                        Last edited by Žika; 04-10-13, 07:51.
                        sigpic

Comment

• Dobro jutro.

Comment

• Muka je to koleno, čas ovako, čas onako, ne valja nikako.
                            sigpic

Comment

• Sto se to desava u mecu Rafa-Fonjini?

Rafa nema razloga da izgubi danas. Moze da izgubi sutra ako mu se gubi.

Fabio je jedan od rijetkih koje Rafa ne moze da dominira kako hoce, to je pokazao i na RG-u. Razlog je Fonjinijevo rano udaranje loptice. Svejedno, dug je put od toga da te Rafa ne dominira do pobjede nad Rafom.

Je li Rafa izuzetno los ili povrijedjen, ili pak Fabio igra mec zivota?

---------------

Sto god bilo, Rafa je vratio stvari na svoje mjesto.
                              Last edited by NI; 04-10-13, 07:25.

Comment

• Dobra stara taktika često korišćena. Malo napraviš frku, izbaciš protivnika iz ravnoteže a ako zatreba zatražiš i MTO.
                                @NI
                                Nije ovo mec zivota Fonjinija ali je odigrao odlican prvi i pola drugog seta. Pretendent nepoznato nervozan sa dosta gresaka. Posle rasprave pretedenta sa sudijom Fabio se raspada.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X