Nema on upale nego ima povredu,koju je obnovio jer je dosao rovit.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iznerviralo me to sto si napisao da "niko nije smeo da objavi". Kao da je ne znam ni ja kakav igrac u pitanju,pa je zla uprava Partizana zapretila svima zivima.
Informacije koje ja imam su da ce covek biti spreman kada nam bude bio potreban. Sada mogu i ja spica da igram.
Jedini problem nam je stoper. I steta sto nismo izvukli Ludogorec,mozda bi onda brze resili i tu poziciju u timu.
Comment
-
Svejedno, nije nama najveci problem odsustvo Zabije nego M. Scepovica.
S obzirom na to da stoper nece skoro, voleo bih da to bude Bodurov, koji se vec poznaje sa Ivanovim i onda bi se moglo reci da smo spremni za ozbiljnije meceve. Stepanov bi se takodje brzo prilagodio.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostIznerviralo me to sto si napisao da "niko nije smeo da objavi". Kao da je ne znam ni ja kakav igrac u pitanju,pa je zla uprava Partizana zapretila svima zivima.
Informacije koje ja imam su da ce covek biti spreman kada nam bude bio potreban. Sada mogu i ja spica da igram.
Jedini problem nam je stoper. I steta sto nismo izvukli Ludogorec,mozda bi onda brze resili i tu poziciju u timu.
Comment
-
http://www.partizan.rs/35779-najteze...i-u-sloveniji/
http://www.zurnal.rs/2012/06/27/fudb...kom/index.html
Kakav god da je prelazni rok, Vermez uliva optimizam. Mislim da cemo jos od njegovog prvog mandata konacno imati fizicki spreman tim koji moze da izdrzi bez problema 90 minuta u Evropi i ritam sreda-vikend. Ono sto takodje mislim je da mi generalno imamo dobar tim iz kojeg nije izvucen maksimum. Dosta igraca moze bolje i moraju vise da osete jedni druge. Potencijal se jasno video tokom proleca u samo par akcija za sta je tim sposoban.sigpic
Comment
-
Nisam znao da je Vermez zabranio Ninkovicu i Mitrovicu da daju intervjue , pohvalno
Ovo je definitivno najcitaniji i jedini trener Partizana koji sire razmislja sto se igre tice u zadnjih 10 godina i naravno pogotovo stvari van terenaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment