Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Šampion Srbije, kako prenosi Sport, zainteresovan je za reprezentativca Bugarske, Nikolaja Bodurova, koga je preporučio i prvotimac crno-belih, Ivan Ivanov.
Ivanov i Bodurov su nedavno igrali u tandemu u meču u kojem je Bugarska savladala aktuelnog vicešampiona sveta, selekciju Holandije, 2:1.
Ipak, iako Bodurov ispunjava sve igračke kriterijume potrebne crno-belima, postoji jedan problem, važeći ugovor sa Liteksom i poprilično obeštećenje.
Partizan bi, ukoliko želi da ga dovede, morao da plati 600.000 evra, tačno onoliko koliko je koštao i Ivanov, a zanimljivo je da je visoko obeštećenje bio glavni razlog zbog kojeg je od Bodurova pre nekoliko godina odustala Crvena zvezda.
Bulgarian connection
Comment
-
Ocemo u Ligu Sampiona a ne mozemo 5 miliona dati za transfere , strasno Nikako mi nije jasno gde su pare , koliko god racunali ... Tejgo,Stepanov,Vukcevic,S.Scepovic , sve se to moze dovesti da se hoce.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/la...-ne-igra-na-ep
Slagati da su povredjeni i to je to. Ne moze da igras za reprezentaciju u19 koji klinac. Ajde da je za prvu selekciju ali da pustam ja igraca za omladince a treba ovamo da mi nosi igru, more mars.
Comment
-
AA tek sad vidim Zoran Maric trener , ko njega pusti u reprezentaciju , on je u Borcu trenirao polu sezonu ,izgubio titulu , novu krenuo kao 13 nakon 3. kola i dobio otkaz , celi stadion mu pevao Maricu odlazi vise puta i on nam vodi mlade Nije tema ali morao sam.
Sto se Lazara tice i Dzigija,Nikole i ko jos igra , po meni bolje da ne igraju , bolje da rade sa prvim timom i spremaju se za kvalifikacije , ipak je LS pre svega ove sezone.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment