Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne mislim sada vec generalno, ko nju sponzorise da ona sedi u lozi? Je l' mozda radi negde pa ima novca da sedi u lozi, dobija karte za razne prijeme i koktele? Slika se polugola pa to izbacuje na fejsbuk, sramota, sramota.... jad i beda u sta se pretvorio nas Partizan i kakve sve ustve, dronfulje i lopovcine oblecu oko njega."It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
-
Prvi put u istoriji smo bili jaca tribina od njih kada je Alkatraz bio u zenitu snage. Odmah su ih pohapsili. Celu prvu ekipu a ti zabranjeni su se krili 4 godine kao najvece sise i sline a sada kad je Alkatrazu 32 coveka u bekstvu ili u zatvoru sad su se digli. Nek je bio na severu boli me dupe bio je i Novica zvezdas i Iliev i Neca i Stojke i Volkov i Milko pa ih volite. Dok su oni bili najjaci Jug je bio pojam sad kad su ih sve sklonili Juga nigde. Prosto kao pasulj.
Comment
-
Ja neverujem sta covek pise...znaci ti podrzavas ciganina koji je klao i tuko Grobare do pre par godina?Podrzavas coveka koji je navijac i presao sa jedne sipke na drugu,znaci iz jednog jezgra u drugo dve navijacke grupe...Tastatura trpi sve pa i gluposti koje ti pises...
Comment
Comment