Originally posted by Kalu
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ja ne znam sto je zutom u cilju da ispadnu u SF kad bi ovako imali neke sanse za finale da su izvukli BoracSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
"Tačno je da smo jutros dobili ponudu od Rivaldovog agenta da dođe u Partizan. Zanimljivo je kako se ovakve informacije brzo šire...Sigurno da nam je drago da takva legenda ima želju da obuče Partizanov dres. Ipak, mi ćemo se osloniti na naše snage, na ono što imamo ovde i u Teleoptiku. U svakom slučaju ova ponuda prija, jer znači da se u Partizanu dobro radi i da je naš klub na glasu", rekao je Krstajić
Sta bih dao da dodje...On mi je jedan od omiljenih igraca
EDIT : Odbice ga Krle,ipak je Vukic mladjiLast edited by Ljuba90; 16-12-11, 15:10.
Comment
-
Mogao bi taman u Medija Ligu sa Krletom,Nadjom i kompanijom..Samo da vam kazem i tamo lagano dobijamo komsinicu,i tamo smo jesenji prvaci..
Po nekoj od mnogobrojnih tih satro lista Partizan je 94.klub u Jevropi,zvezdana 131.,vosa 229..
Al' je vazno da je Zenit prvi,pa barsa,pa Real..Koja glupost,kao i svaka ta lista..CZ-JK-Elton John-Diva
Comment
-
-
Comment