Vidi sa Nashom,verujem da on to zna...ja pojma nemam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by milanche View PostIli cemo rastaviti OFK iz besa ili cemo se opet obrukati.Nema sredine.Last edited by AcaDjilkos; 28-08-11, 16:03.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
http://www.sportal.rs/news.php?id=57521
Glava me zabolila od ove budale , svaka koja zine je za psihijatrije
@AcaGrobar
nema streama , srecom imam i SK i sve 4 arene ... Nadam se da danas punimo OFK-u ali se bojim da ne dodje ono drugoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Ljudi prazan JNA ;) Sta je ovo , strajk ili ;). Mislim na sever,zapad i istok, da vidimo jug kakav je ;). Ipak jug lepo popunjen , seljaci izgubise od Samroka Bacio sam sveti dres da ne kazem gde posle meca Valjda ce danas da malo bolje odigraju : Ilica,Vukica i Rakovica uopste nema u sastavu ni na klupi , jao sa dva zadnja vezna igramo
Partizan u timu : Stojkovic-Aksentijevic-Rnic-Ivanov-Volkov-Medo-Smiljanic-Babovic-Tomic-Scepovic-L.Markovic
Klupa : Petrovic-Stankovic-Davidov-S.Markovic-Ninkovic-Diarra-EduardoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja sam u blazem soku trenutno , prvo nemamo igraca koji ce gurnuti loptu napadacima , a sta da im gura kada je Markovic nesposoban za gol a o Scepovicu je svaka rec previse , jedino ako Neca ubaci neki slobodnjak ili iz kornera neko pa glavom skine ili da Babovic zabije i niko vise Jaoo tima , jos sam u sokuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ma mozemo gol dati i preko boka, nakon Volkove solo-akcije ili tako nesto . Ma ima nacina, treba biti pozitivan .
Jbt kako me nerviraju ova Rniceva poigravanja .
Uf, kada se setim prvog poluvremena 2. tekme protiv Genka, kako je to bilo leprsavo i lepo za oko, dao bih sve na svetu da se tako igralo protiv Iraca . Ma kako se zavrsila ova sezona, idalje cu pamtiti avgust .Last edited by ЕлБиЏеј; 28-08-11, 20:14.
Comment
-
I ja cu ga pamtiti , po danu kad sam prvi put ispsovao sve redom , treba uzeti titulu i jedino se tako mogu iskupiti , za kup me iskreno zabole ... Titula da se uzme i cao ali ako ova jtim bude stalno igrao mi ni 2 necemo bitiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
I dalje je napad glavni problem.Bolje da je igrao Sale umesto Lole i to iza spiceva gde mu je i mesto!!!
U drugom poluvremenu ocekujem da Stanoje baci Dijaru u vatru,ili barem Eduarda koji iako nije fizicki dobro pripremljen pruza vise od balvana Scepovica!
Jel i vama stream ovako los?Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment