UPRAVA Napolje!Stanojevic NAPOLJE! Celi tim NAPOLJE ... Gospodo moja sta uradiste , eto ti defanzive moj Stanojevicu , samo se ti zatvaraj kad damo gol , idi u neku baraku pa se tamo zatvori od sveta i javnosti , rekao si gospodine da dajes ostavku ako ispadnemo , nadam se da si covek od reci
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
AHAHAHAHAHA
UPRAVA NAPOLJE! UPRAVA NAPOLJE! UPRAVA NAPOLJE! UPRAVA NAPOLJE! Picka im materina ona smesna...
Ovim sto cu reci sebe izdvajam kao laznog grobara ( sto verovatno i jesam ), ali ako ona picka ne da otkaz, prestacu da pratim JSL i koncentrisacu se samo na kosarku, dok ce fudbal biti samo neka zanemarljiva imenica u mom veoma retko koriscenom recniku .Last edited by ЕлБиЏеј; 25-08-11, 22:57.
Comment
-
Dragan Djuric - Gospodine Djuricu , nemoj da ti se smislja pesma od Zecevica , daj ostavku i lepo napusti ovo jadu i bedu.
Darko Grubor - Moj Grubore i ti mozes slobodno sa Djuricem , nece biti problem da te se ubaci u jednu recenicu
Mladen Krstajic - Nasao si igrace svaka ti cast , rekao si da je Jovancic odlican da ga nisi mogao cuvati propalitetu jedan, rekao si da je Edu strasan , strasan je u svakom smislu te reci , samo si Volkova pogodio ali 1 od 10 nije uspeh kao ni prodaja Savica.
Aleksandar Stanojevic - Jedini covek koga sam cenio u Partizanu od uprave ali jedini , spakuj i ti kofere , nemam zivaca vise , napravili ste veliko S+A+ESale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment