Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sto se tice Fejse, odlicno je to sto smo ga prodali za tu cifru.Prvo sto mu je poslednja godina ugovora, a drugo sto za te pare ne mozemo prodati Racu.
    To sa Moreirom je bas ispalo bezveze, pogotovo sto je pola godine pre toga potpisao trogodisnji ugovor i to jos sa Djuricem na celu.

    @LBJL: Prijatelju, nismo na istoj talasnoj duzini.To sto radi u klubu je jedna stvar i na to mu ne zameram, al to sto radi u medijima je totalno druga stvar i to mu najvise zameram.Od svih njegovih izjava koje cujem mi se povraca.Lukic nije nista gori od njega(po pitanju medija).
    Last edited by Ricma; 24-06-11, 23:42.

    Comment


    • Originally posted by Maric91 View Post
      Sto se tice Fejse, odlicno je to sto smo ga prodali za tu cifru.Prvo sto mu je poslednja godina ugovora, a drugo sto za te pare ne mozemo prodati Racu.
      To sa Moreirom je bas ispalo bezveze, pogotovo sto je pola godine pre toga potpisao trogodisnji ugovor i to jos sa Djuricem na celu.

      @LBJL: Prijatelju, nismo na istoj talasnoj duzini.To sto radi u klubu je jedna stvar i na to mu ne zameram, al to sto radi u medijima je totalno druga stvar i to mu najvise zameram.Od svih njegovih izjava koje cujem mi se povraca.Lukic nije nista gori od njega(po pitanju medija).
      Moreira je 2 puta narusio drasticno klupsku disciplinu da smo imalu puno para da mu trpimo ugovor trebalo je da ga drzimo u Teleoptiku 6 meseci da ne vidi lopte.

      Kako mozes da mu zameras ono sto radi u klubu posle svega sto sam ti napisao za sta znam 100% da je tacno treba da ga slavis kao slavu a ne da mu se nesto zamera a to sto radi u medijima je totalno nebitno, stvarno ne razumem tvoj argument. Pa Mladen je rekao da necemo dovesti Eduarda dan pre nego sto je potpisao, je l ti i to smeta? Lukic je jedan ispodprosecno inteligentni diletant koji se pere u ocima navijaca jer svi na svetu znaju koji su nekada pratili fudbal da je 93. godine bio nadomak Partizana kada je i Dare Kovacevic trebalo da predje pa je popio k***c i otisao preko grane. Pitaj nekog starijeg sta je tada bilo pa ce ti biti jasno zasto se danas ovako ponasa. A porediti jednog gospodina kakav je Djuric sa onim mentalno zaostalim bolidom mi je apsurdno.

      Comment





      • Evo jednog zanimljivog teksta

        Crno-belima je ishrana "isprogramirana", ali mogu da jedu i slatkiše iako je to u mnogim evropskim klubovima zabranjeno.  


        Zdravlje na usta ulazi, kaže narod. I upravu je. Na usta ulazi i ekvivalent zdravlja - snaga. A to je ono što je vrhunskim sportstima neophodno.

        Naravno, ne donosi svaka hrana zdravlje i snagu. Više nauka se bavi izučavanjem ishrane, a naučne tvrdnje koriste se u sportu.

        U Partizanu baš idu do detalja. Ishrana fudbalera je precizno "programirana", naročito tokom priprema kada su igrači sve vreme pod nadzorom, a prilikom izrade programa koristi se i psihologija.

        "Postoje više grupa namirnica na kojima insistiramo. U prvu grupu spada meso koje ne sme da bude prženo i pohovano, a samo ponekad može da bude pečeno. U drugu grupu spadaju testenine, pirinač i krompir, a u treću - voće, povrće i slatkiši", pojasnio je šef crno-bele lekarske službe Slobodan Branković u razgovoru za MONDO.

        Kontrola kilaže igrača je rigorozna i u Beogradu.

        "Svakodnevno merenje je obavezno".

        Već neko vreme crno-beli se hrane na bazi "švedskog stola". Postavlja se pitanje kako iskontrolisati svakog igrača šta stavlja u tanjir.

        "Trener i ja smo tako pozicionirani tokom obroka da svaki igrač mora da prođe pored nas, pa mi osmotrimo šta su uzeli".

        Branković kaže da nije imao problema sa fudbalerima.

        "Ako primetim da pojedinac preteruje sa jednom vrstom namirnica, porazgovaram sa njim i sve se brzo reši. Dođu nam igrači iz manjih sredina i klubova nenaviknuti na režim kakav mi sprovodimo. Ali, s obzirom na svest da su došli u Partizan, brzo se naviknu".

        Trenutno nema preterano ješnih igrača u Partizanu.

        "Srđa Knežević (sada je u Legiji) uvek je mogao najviše da pojede. Gotovo je neverovatno koliko može da unese u sebe, a nikada nije imao problem sa kilažom. Ma, ni kilogram viška nije imao".

        Samo još jedan član crno-bele porodice je ostao u sećanju Brankovića po ogromnim količinama hrane koje je mogao da pojede.

        "To je bio Taribo Vest".

        Slatkiši su tabu tema. Po pravilu, nisu dozvoljeni, ali pravila su tu da bi se kršila ili bar izvrdavala.

        "Mnogi evropski klubovi zabranjuju slatkiše, a mi dozvoljavamo voćne jogurte, naravno sveže voće, ali i lake kolače, najčešće voćne. Morali smo da uključimo psihologiju u program, jer svaka psihološka presija daje kontraefekat. Bolje je da na naše oči kontolisano jedu slatkiše nego da ih kriju, nose u sobe i konzuniraju ih neumereno".

        Specijalan program imaju igrači koji poste.

        "Redovno poste sedmorica-osmorica i za njih pripremamo poseban jelovnik. Kao što poštujemo običaje naših igrača tako poštujemo i običaje igrača muslimanske veroispovesti koji ne jedu svinjetinu", zaključio je Slobodan Branković.

        Među igračima Partizana koji poste je i Vladimir Stojković.

        "Kada u vreme posta u finišu prvog dela sezone nemamo mnogo utakmica i napornih obaveza, ispoštujem ceo Božićni post, naravno, 'na vodi'. Tada uglavnom kod kuće jedem pasulj bez zaprške i salate", predočio je golman srpskog šampiona i nastavio:

        "Trudim se da postim i sredom i petkom kada god je to moguće".

        Živeo je u Portugalu, Francuskoj, Holandiji, Španiji i Engleskoj, ali kontrola nigde nije takva kao u Humskoj 1.

        "U inostranstvu se znatno manje vodi računa o ishrani. Primera radi, dok sam bio u Sportingu, mnogo češće sam se se hranio van kluba nego sada kada sam u Partizanu. Dešavalo se da cele pripreme sprovedemo u Lisabonu i tada se igrači mahom hrane kod kuće. Ja sam vodio računa o ishrani, navikao sam da jedem u suši restoranu".

        Izneo je Stojković još jedan zanimljiv podatak:

        "Ni kontrola nije bila tako stroga, merili smo se na dva meseca".

        Upitan da li se navikao na srpsku kuhinju, Lamin Dijara je odgovorio:

        "I jesam i nisam".

        Senegalac, koji je tri godine igrao za Partizan (2007-10) pre nego što se vratio sa pozajmice Al Šababu je pojasnio:

        "Jedem sve što mi se servira, a kod kuće se hranim po receptima iz Senegala".

        Senegalka Fatu, koja takođe živi u srpskoj prestonici, često mu je spremala specijalitete iz domovine.

        "Uglavnom se sastoje od pirinča i piletine sa specifičnim sosovima. Sve su to namirnice na kojima se bazira i hrana u klubu".

        A šta Dijara bira na švedskom stolu kada se hrani sa ekipom?

        "Uglavnom jedem špagete, piletinu i salate".

        I tamnoputi napadač posti.

        "Postim koliko mogu, ali s obzirom na profesiju ne mogu da ispoštujem sve verske običaje", završio je priču Lamin Dijara.
        CZ-JK-Elton John-Diva

        Comment


        • Prihvacena ponuda Sitija, bile na stolu jos dve ponude iste vrednosti Stefan hteo u Siti. Pregovara se o njegovom ostanku do zime ili u gorem slucaju do kraja kvalifikacija u svakom slucaju adekvatne zamene ce stici, kazem zamene jer cemo izvesno je dovesti jos dva stopera.

          Comment


          • On mora jos da odradi nekoliko utakmica za reprezentaciju i da bi dobio radnu dozvolu jer kako ja znam on mora odigraditi 15 mečeva za reprezentaciju za redom.

            Comment


            • Originally posted by danijelkr View Post
              On mora jos da odradi nekoliko utakmica za reprezentaciju i da bi dobio radnu dozvolu jer kako ja znam on mora odigraditi 15 mečeva za reprezentaciju za redom.
              Ne mora, njihov FA moze da napravi presedan uvek kada je u pitanju veliki talenat za sta Stefana tamo smatraju, ako bude Siti zahtevao da ode odmah, otici ce odmah.

              Comment


              • Jeste sjecam se da je SAF to uradio, ali ovo je odlično za Partizan ovolike pare uzeti uuu

                Comment


                • Originally posted by danijelkr View Post
                  Jeste sjecam se da je SAF to uradio, ali ovo je odlično za Partizan ovolike pare uzeti uuu
                  Nama ide cisto nekih 7 miliona.

                  Comment


                  • Pa kolko je visina transfera ako nama ide 7, znaci 11 ?

                    Comment


                    • Originally posted by Drogba View Post
                      Pa kolko je visina transfera ako nama ide 7, znaci 11 ?
                      To da Borci ide 40% nije uopste tacno, visina transfera je 9 miliona evra Borca ce dobiti manje od 2 miliona jer jedan deo ide njegovom menadzeru.

                      Comment


                      • Pa borci ide 20 a menadzeru 20, odrase nas

                        Comment


                        • Originally posted by Drogba View Post
                          Pa borci ide 20 a menadzeru 20, odrase nas
                          Kako si ti 7 od 9 proracunao da bude 60%

                          Comment


                          • Ako bude 9 mil, nama ide samo 5.4, a ako bude 7 ide nam 4.2. Malo je to, ako ide u city ispod 10 ne sme da ga puste. Daju pare sakom i kapom a na nama stekaju 2 mila.E arapi arapi stekare.

                            Comment


                            • Originally posted by Drogba View Post
                              Ako bude 9 mil, nama ide samo 5.4, a ako bude 7 ide nam 4.2. Malo je to, ako ide u city ispod 10 ne sme da ga puste. Daju pare sakom i kapom a na nama stekaju 2 mila.E arapi arapi stekare.
                              Je l ti ne citas moje postove ili me samo zajebavas?

                              Comment




                              • Zbog ovoga treba da uvek bude tu

                                Comment

                                Working...
                                X