Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sloboda ili ništa
-
Vi razglabate da li je bolja ekipa mentola ili ekipa idiota? Suštinski se razlikuju jedino u ledjima i finansiranju. Pa, ipak, da pitam ponovo - jesi/jeste li realni?Last edited by Dubiozni goblin; 05-01-18, 11:04.
Comment
-
Vrhuška i ljudi oko nje u svakoj navijačkoj grupi će uvek biti kriminalizovani, instrumentalizovani od strane države da obavljaju prljave poslove, da dobiju razne beneficije zato što kontrolišu veliku masu ljudi. Neko ko poželi da bude deo čiste, sportske, navijačke priče u startu je onemogućen jer mora da se povinuje kriminalcima i njihovim usko ličnim interesima. U toj konstelaciji stvari, vrlo je primamljivo doći na vrh i onda se ne biraju sredstva kako da se to ostvari odnosno kako da se diskredituje postojeći vrh. Takva priča naravno može da se proda 15-to godišnjacima i mlađima koji čine 90% te kontrolisane mase, većína brzo odlazi kada vidi o čemu se tu zapravo radi.Last edited by dekkard; 05-01-18, 11:24.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostU toj konstelaciji stvari, vrlo je primamljivo doći na vrh i onda se ne biraju sredstva kako da se to ostvari odnosno kako da se diskredituje postojeći vrh. Takva priča naravno može da se proda 15-to godišnjacima i mlađima koji čine 90% te kontrolisane mase, većína brzo odlazi kada vidi o čemu se tu zapravo radi.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostMark it zero, svestan si da upravo otvoreno branis hrpu ljudi koji zbirno nemaju jedan fakultet i koji se kolektivno i individualno bave narkoticima?
@dekardNeko ko poželi da bude deo čiste, sportske navijačke priče u startu je onemogućen jer mora da se povinuje kriminalcima i njihovim usko ličnim interesima.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View Post@dekard
Evo ja sam deo ciste, sportke, navijacke price vec ko zna koliko godina, to sto ti pricas da je neko onemogucen su samo spinovanja, i predrasude. Zasto bih bio onemogucen? Jesam li ja kriminalac ako zapevam pesmu koju je "poveo" kriminalac?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSamim tim što si deo grupe koju predvode kriminalci daješ im legitimitet. Ako to ne shvataš ja ti ne mogu pomoći.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSta pricas ti? Mozes li da mi objasnis kako ja to branim i koga? Tako sto kazem da postoji razlika u izgledu tribine i nacina navijanja u zavisnosti od toga ko vodi isto? Nemoj da mi prebacujes takve stvari, jer nije naivno, a pogotovu kada nije istina. Zamisli kada bih ja tebi rekao da time sto podrzavas svoj klub koji vodi kriminalac (bez obzira dal basket ili fudbal), samim tim otvoreno branis ljude koji se bave tezim stvarima od narkotika. Nemojmo te price.
@dekard
Evo ja sam deo ciste, sportke, navijacke price vec ko zna koliko godina, to sto ti pricas da je neko onemogucen su samo spinovanja, i predrasude. Zasto bih bio onemogucen? Jesam li ja kriminalac ako zapevam pesmu koju je "poveo" kriminalac?
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostAko je to jedino sto imas da kazes, onda je diskusija zavrsena. Nisam realan.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostSamo mi reci, jel stvarno mislis da time sto odlazim na stadion/halu moze da se kaze da sam ja deo grupe koju predvode kriminalci?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostDa li očekujes da nastavim kada vec prve upise nisi zeleo da shvatis? Dve grupe kriminalaca, mentola i kromanjonaca u sukobu? Sto to tangira normalnu osobu? Ti dodjes i branis jednu od i ovde dobijes izmedju redova da te to nece interesovati kad budes jos malo porastao i nasao normalne obaveze.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostKoju sam tacno grupu branio, mozes li da mi to pojasnis? Hvala bogu, imam sasvim normalne obaveze, ali me i dalje zanima, istina donekle si u pravu dosta manje nego pre, jer sam se preselio sa Juzne tribine, ali ne vidim problem da me kao navijaca Partizana zanima ko je zaduzen za vodjenje navijanja, koreografije i slicne stvari.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment