Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Partizan

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kad smo kod povreda Djurdjic je povredio zadnju lozu u kontrolnoj utakmici u Poljskoj, i jos ga je pre toga na treningu rasekao kopackom Gogoua. Sve pohvale za pojacanja. Djurdjic(moj Pirocanac) je pravo pojacanje za spic, uz Leonarda takodje dva najbolja pojacanja. Generalno sam zadovoljan. Sta je ispalo na kraju sa pricom oko Danka Lazovica?

    Comment


    • Leonardo promocija:

      Comment


      • Dajte neke dobre linkove za mrtvu arenu 1.

        Comment


        • Iz dana u dan me sve veca sramota.

          Comment


          • Sve mislim ne moze gori trener od Kize, od Drule, od ovog, od onog...
            Jbt hocu li doziveti nekog sa solidnim znanjem i mudima? Teraj se Tomicu u picku materinu. Kao favorit ides na penale i ceo svet zna da smo picke i da cemo da izgubimo.

            Mrs bre govna odvratna!

            Comment


            • Spremaju se za domacu ligu, da budu rastereceni evropskih utakmica kako bi dali pun kapacitet. To nam je sto nam je.

              Comment


              • Sutra od 19h Partizan igra protiv Backe Palanke . Da vas upozanam da od BP stadion ne ispunjava zahteve JSL, pošto nemaju reflektore. Tako da će se sutrašnji meč odigrati na novosadskom Karađorđu. Prema mom mišljenju jedini način da zaboravimo Zaglebje je da u sledećim mečevima JSL pobeđujemo minimalno 3-0. Tako da sutra očekujem da ne primimo gol i ostvarimo dominantnu pobedu. Napred Partizan!

                Comment


                • Nek pobede s 1:0 za pocetak. Sad kad je Zvezda igrala nereseno na Marakani bila kakva pobeda bice dovoljna, narocito ako Zvezda prodje Ludogorec i igra evropu(kakvu god). Sanse za prvenstvo su nam vece.

                  Comment


                  • To sa Evropom nema značaja u ovom sistemu takmičenja u kom se igra JSL sada, kada se na kraju dele bodovi, izuzev ako PFK ne ode na razliku od +25 kao što je Zvezda to dogodine morala.

                    U svakom slučaju rešava završni deo prvenstva, deo nakon podele bodova, što nije tako loše jer dobijamo na neizvesnosti.

                    Comment


                    • Neizvesnost ne postoji. Ovako mekanu ekipu bez krvi ce Donald i Kanga da prebiju u derbiju.
                      sigpic

                      Comment


                      • Nisam rekao da ce Partizan da uzme titulu 100%, vec da nam se sanse povecavaju sto i jeste tacno s obzirom da cete biti optereceniji evropom ako prodjete Ludogorec i sa neresenim rezultatom na Marakani protiv Napredka. A to sta ce biti u derbiju i kako ce se prvenstvo zavrsiti ne znam. Ali da ce biti neizvesnije u odnosu na proslu sezonu, hoce sigurno.
                        Last edited by Chiwwi; 23-07-16, 17:06.

                        Comment


                        • Originally posted by Chiwwi View Post
                          Nisam rekao da ce Partizan da uzme titulu 100%, vec da nam se sanse povecavaju sto i jeste tacno s obzirom da cete biti optereceniji evropom ako prodjete Ludogorec i sa neresenim rezultatom na Marakani protiv Napredka. A to sta ce biti u derbiju i kako ce se prvenstvo zavrsiti ne znam. Ali da ce biti neizvesnije u odnosu na proslu sezonu, hoce sigurno.
                          Teško. Jako teško. Pogotovo znajući Napredak i ko je oko Napretka. Ne kažem da je utakmica nameštena, ali kažem da ćemo igrati kao sa Jagodinom gostovanje.

                          Nema šta Partizan da traži ako se ne pojača. Zvezda još nije kompltirala tim. A mogu da puste Poletanović, Luković, Babunski, Plavša, Srnić, nov napadač, pa opet da budemo koliko toliko konkurentni u domaćoj da odmaramo igrače. Štoper nam jedan dolazi 99% , baš nemate šanse. Nije da ja sad bajam nešto, nego znam. Opet ćete pući derbije. Aj čekamo pa me citiraj za god dana.

                          Comment


                          • Pa nije ni Partizanu kompletan tim jos uvek a vama odlaze Hugo i Ibanez. Ne bih ja bio toliko siguran u titulu ako prodjete bugare.

                            Comment


                            • Tim je kompletan, ceka se Leonardo da uleti u rotaciju i da se proda srpski Henderson, Darko Brasanac.
                              sigpic

                              Comment


                              • Originally posted by Casiraghi View Post
                                Tim je kompletan, ceka se Leonardo da uleti u rotaciju i da se proda srpski Henderson, Darko Brasanac.
                                Inače na transfermarketu Brašanac je najskuplji igrač u Partizanu , košta 2 miliona. Mi ako ga prodamo za milion biće dobro. Na njegovo mesto ili malog Jevtovića ili Milana Radina ovosezonsko pojačanje iz Voždovca.

                                Comment

                                Working...
                                X