Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Layzick View PostSneza je rezervisana za mutavog,to se bar zna.
Sone, ta je za sve isto ko i Pinkusa. A rece Sneza da su njih dve i jos neke dve cetiri nerazdvojne drugarice tako da ce te dve u klub verovatno umesto Mileta i Ruzica.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNi Jovicu Vasilica jebote, to su mogli i bez Evrope.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostTrebao u Zvezdu za 250k i 30% sledeceg transfera. Pljuni me ako nije najbolji desni bek u ligi. Bili on i ja u srednjoj zajedno samo je generacija ispred i igramo u skolskom, protne mi kroz noge i izbije u aut i svi pocnemo da se smejemo. Nije bas najtacniji u glavi, prava pozitivna budala za ekipu a na terenu izgine.sigpic
Comment
-
Meni Aksent u jedno doba delovao kao kidalica i samo stade decko...ovo sto je ove sezone igrao stvarno je sramno.
edit: a kad smo vec kod Jovice gledajte sta mu lik iz Kraljeva salje:
Spoiler,,Alo Priboj ...jel se setis nekad naseg trenera Nega ,sta je sve uradio za tebe i doveo te u kv i odatle si otiso i igras sad tu prvu ligu .... ajde nemoj da si sisa posalji trenerima neki poklon da se obraduju i pocaste ....''Last edited by Condition23; 01-09-13, 01:42.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMeni Aksent u jedno doba delovao kao kidalica i samo stade decko...ovo sto je ove sezone igrao stvarno je sramno.sigpic
Comment
Comment