Ovakav trener koji se ne buni kad mu predsednik odvodi najbolje igrače i dovodi propale igrače, i onakav sportski direktor koji se ne pita oko transfera je ono što Djurić želi. Da može da radi šta hoće, da prodaje koga i kad hoće i za cifru kolika njemu treba.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Meni to ukazuje nesto drugo, mnogo strasnije u celoj prici (naravno ako ostane Vuk), a to je da se Djuric vise ne plasi reakcije navijaca i da nema potrebu da ih kupuje nekim Mateusima, Granovima i sl. U principu ga je bas briga iz ove neke moje perspektive.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kako smo promasili sa njim to je strasno, kakva jajara sunce ti poljubim, Zivkovic da je igrao od pocetka mozda bi nesto i napravili, Nadj isto nek se goni u tri lepe, _ebala ga ova pojacanja, bolja bi ja pojacanja nasaoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Zar stvarno mislis da Nadj dovodi bilo koga u klub,on je tu samo da se slika,njegova funkcija je imaginarna.Covek je uspesniji u vatanju riba ispred wc-a kafane Kod Kapetana nego u dovodjenju igraca,ne pita se nista,meni samo nije jasno sto se javlja koji moj,da l' pokusava da se opere ili sta?
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostKako smo promasili sa njim to je strasno, kakva jajara sunce ti poljubim, Zivkovic da je igrao od pocetka mozda bi nesto i napravili, Nadj isto nek se goni u tri lepe, _ebala ga ova pojacanja, bolja bi ja pojacanja nasaosigpic
Comment
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostSta ce on da kaze?Ima da napadne fudbalere u celoj prici, ne sece se grana na kojoj sedis.Sto nije pricao kad su Sale i Krle pricali?Tada je cutao kao mala kurva.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nadj je bre tu instaliran čisto radi reda. Ne pita se on ama baš ni o čemu. Da smo prošli dalje i imali kakve uspehe, poltron bi ćutao, i verovatno bi se kitio tudjim perijem, a sad kad je počelo sve da propada, sad se on kao nešto tu ljudi, i sad je on kao tu veliki Grobar koji više ne može da trpi. Čovek je trebao da podnese ostavku onog dana kada ja pojeo govna da se on nije pitao o transferima ovog leta. Kako o dolascima tako i o odlascima iz kluba. Kad se već ne pita ništa, a obavlja funkciju SD, šta radi u klubu ?Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostNadj je bre tu instaliran čisto radi reda. Ne pita se on ama baš ni o čemu. Da smo prošli dalje i imali kakve uspehe, poltron bi ćutao, i verovatno bi se kitio tudjim perijem, a sad kad je počelo sve da propada, sad se on kao nešto tu ljudi, i sad je on kao tu veliki Grobar koji više ne može da trpi. Čovek je trebao da podnese ostavku onog dana kada ja pojeo govna da se on nije pitao o transferima ovog leta. Kako o dolascima tako i o odlascima iz kluba. Kad se već ne pita ništa, a obavlja funkciju SD, šta radi u klubu ?sigpic
Comment
Comment