Tek je prvo kolo proslo, a pocetak ne obecava. Polako...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Johnny View PostTek je prvo kolo proslo, a pocetak ne obecava. Polako...Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
-
Kakva crna Jagodina
Originally posted by cleoo View PostOpusteno salim se malo, mada koliko god smo mi losi oni su 3 puta gori trenutno najaci tim jagodina pa onda mi ili cukaDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Johnny View PostKakva crna Jagodina
I to si zakljucio posle prvog kola ?Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostJagodina je jedini tim koji nije u minusu, nekom je kriterijum kad ga neko baci na kladzi u pripremnoj utakmici, necu vise da se raspravljam sa ljudima koji su jna ili marakanu samo videli na tv-u, izacite malo napolje da vidite kako izgleda beograd nocu ja odoh a vi samo nastavite
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nego, je l' nam to opet nije dosudjen penal ?Last edited by Mr. Wolf; 10-08-14, 20:49.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by cleoo View PostJagodina je jedini tim koji nije u minusu, nekom je kriterijum kad ga neko baci na kladzi u pripremnoj utakmici, necu vise da se raspravljam sa ljudima koji su jna ili marakanu samo videli na tv-u, izacite malo napolje da vidite kako izgleda beograd nocu ja odoh a vi samo nastavite
Nzm da li je ovaj deo za JNA i Marakanu bio upućen meni, no dodao bih da mnogo lično shvataš ove diskusije, niko te ne napada, opusti se, život je lep, a i Beograd noću.
Comment
-
Last edited by Mr. Wolf; 11-08-14, 14:21.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostEvo Kondicija živ svedok da sam ih igrao, bio juče kod njega u Kraljevu pićarili i igrao Marsej i Jagodinu u dublu, obe pao. Nebitno, poenta je da ta Jagodina je tim za 4. ili 5. mesto u ligi.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNemoj mene da mesas u tvoje poduhvate Jeste istina to, necu da lazem ali samo da iskoristim priliku da jos jednom pljunem Maricevog Nikolica Mirotocivog, neznalicu jednu i coveka zvanog Alibi...najbolji drug mu je Aleksandar Jankovic, sram ih bilo.
Comment
Comment