Al brate koliko se ja ismejem njegovim izjavama to nije normalno. Kakav je to piun i karikatura.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostAl brate koliko se ja ismejem njegovim izjavama to nije normalno. Kakav je to piun i karikatura.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostJa sam u skoli bio, nisam mogao da gledam. Ako moze neko kraci izvestaj da baci, bio bih zahvalan. Vidim Scepo samo reseta, valjda ce i u prvenstvu. U poslednja 4 derbija je bas sranje sto nije igrao.
Rezime - isti smo kao i pre par meseci. Znaci osvojicemo titulu i ispasti od Serifa.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNe mogu da verujem da jedva cekam sutrasnju utakmicu
Stvarno smo mi Srbi budale...
Ocekujem ovakav sastav: Stojkovic-Pauljevic,Pajovic,Ivanov,Lazevski-Lola-Luka,Ilic,Brasanac/Eliomar-Kojic,Scepovic.
Mislim uopsteno ne samo na Partizan da drugi ne shvate pogresno.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostTo tako stalno. Bez obzira koliko se puta razocarali nada nikad ne umire ili u prevodu Budale
Mislim uopsteno ne samo na Partizan da drugi ne shvate pogresno.
Trebace meni jos dosta godina da se oladim...
Comment
-
Jako lose 1/2 , nista se nije promenilo u odnosu na polu sezonu , imamo 5 novih maltene igraca u timu , pored 3 ova tu su i Brasanac i Pauljevic koji nisu nikako maltene igrali u JSL. Pauljevic vrlo dobar , Stankovic i Brasanac ocajni , Kojic nista bolji , Scepovic standardno nista posebno , Ilic i Lola rade svoje , Luka ga ugurao nekako , vise sretno nego spretno ali opetSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment