Jel' sledece kolo u sredu ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uros94 View PostМа знало се да је изашао, а сад дошао човек и на текму. А говорило се да неће, има забрану. Мислим, вероватно и има али га боли туки.
Овог рошавог иза Радета треба пребити леба ми. Њега и оног другог, Бараћа ваљда. Већих ретарда нема на овом свету.
Comment
-
Ма верујем. Али брате, није за навијање, тј. није за вођење навијања. Ем што не зна, не зна да размишља човек, ем што има неки глас и нагласак специфичан...
А овај други што сам га споменуо је још гори, дупло.
П.С. Је л' Врачарци блеје изнад улаза? Јуче су се они пеглали?Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostJel' sledece kolo u sredu ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostМа верујем. Али брате, није за навијање, тј. није за вођење навијања. Ем што не зна, не зна да размишља човек, ем што има неки глас и нагласак специфичан...
А овај други што сам га споменуо је још гори, дупло.
П.С. Је л' Врачарци блеје изнад улаза? Јуче су се они пеглали?
Comment
-
Добра пегла била, мада, када је кренула да се шири на трибину, и то у мом смеру...
А са ким су се уопште пеглали? Чуо сам неке приче, ал' нећу да лупам.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostДобра пегла била, мада, када је кренула да се шири на трибину, и то у мом смеру...
А са ким су се уопште пеглали? Чуо сам неке приче, ал' нећу да лупам.
Comment
-
-
-
Partizan danas mora do pobede, bez ikakve sumnje, i ubedjen sam da ćemo je ovog puta lako izvojevati. Prvi razlog je što su igrači verovatno shvatili da je vrag odneo šali i da se samo pobedama može obezbediti šesta uzastopna titula, a drugi je što ne verujem da će Javor iskazati preteranu zainteresovanost za ovaj meč, jer ih u sredu očekuje revanš polufinalnog meča sa Jagodincima na gostujućem terenu.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment