Najveceg talenta kojeg sam gledao u crno belom ce ocigledno povrede da sjebu. Posle kaze neko ima boga. Ima al' juce. Mrs!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostDobro,je l' mozes u kratkim crtama da mi objasnis zasto podrzavas Djurica i UO?
Comment
-
To sto ti je srce bilo puno ovih 4.5 godine mozes najvise da zahvalis Mirkovicu,Petricu,Tomicu,Jokanovicu,Stanojevicu,Kr stajicu a ne Djuricu niti Bjekovicu.Objasni mi koja je tacno krivica Stanojevica?Sto je doneo 10 bodova prednosti,sto nije napravio veci uspeh u Evropi iako mu je prodata cela odbrana?Ili zato sto nije obezbedio sponzora 2 godine?
Meni je prosto neverovatno da u doba gde je informacija na dohvat ruke neko moze da podrzava Djurica i UO Partizana.Last edited by Layzick; 19-02-12, 15:23.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostTo sto ti je srce bilo puno ovih 4.5 godine mozes najvise da zahvalis Mirkovicu,Petricu,Tomicu,Jokanovicu,Stanojevicu,Kr stajicu a ne Djuricu niti Bjekovicu.Objasni mi koja je tacno krivica Stanojevica?Sto je doneo 10 bodova prednosti,sto nije napravio veci uspeh u Evropi iako mu je prodata cela odbrana?Ili zato sto nije obezbedio sponzora 2 godine?
Meni je prosto neverovatno da u doba gde je informacija na dohvat ruke neko moze da podrzava Djurica i UO Partizana.
Comment
-
Ne znam ko je izmanipulisan.Da li ja od strane Stanojevica i Krstajica s kojim sam licno pricao ili ti preko Ruzica,Vukadinovica i Djurica.Ne poznajes mnoge cinjenice al mogao si zakljuciti istinu po obecanjima Djurica koja nije ispunio.Daleko od toga da ti mislis svojom glavom jer nisi ni blizu istine..
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostNe znam ko je izmanipulisan.Da li ja od strane Stanojevica i Krstajica s kojim sam licno pricao ili ti preko Ruzica,Vukadinovica i Djurica.Ne poznajes mnoge cinjenice al mogao si zakljuciti istinu po obecanjima Djurica koja nije ispunio.Daleko od toga da ti mislis svojom glavom jer nisi ni blizu istine..
Nije dozvoljeno samo se smejati u postovima, narocito koristiti caps lock tipa HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH zato cu ja da ti odgovorim ovako, ha ha ha. Idi bre brate
Comment
Comment