Nikog ne idealizujem niti ga pravim svecem,Partizan ima mnogo legendi tako da je neumesno Duleta proglasavati najvecom.Cinjenica je da SPS i Dodik stoje iza Djurica pa zato ova izjava ne drzi vodu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Layzick View PostNikog ne idealizujem niti ga pravim svecem,Partizan ima mnogo legendi tako da je neumesno Duleta proglasavati najvecom.Cinjenica je da SPS i Dodik stoje iza Djurica pa zato ova izjava ne drzi vodu.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostU nasoj drzavi mozes da budes samo sledbenik Mire Markovic a tog sa slike i takvu vladavinu nikad ovde neces videti.
Comment
-
Ovaj nas komunizam nije los,nego je olicenje zla sa Srbiju i srpski narod al nebitno tvoja stvar i izbor,ne tice me se.Kad budes imao volje navedi mi sta je Djuric uradio dobro za Partizan osim semafora i secenja ograde onda cu ti se javiti,do tad nema poente diskutovati.
Comment
-
Jedna od legendi kluba, Milutin Šoškić upitao je "kome smeta Partizan?" i izneo tvrdnju da je Bjeković od njega tražio da se obrati novinarima. Takođe, legendarni golman je kritikovao dosadašnjeg šefa stručnog štaba Aleksandra Stanojevića zbog eliminacije u Ligi Evrope od Šamroka.
Comment
-
Ne ludi smo sto ne podrzavamo coveka koji ne moze da sklopi recenicu i koji se kiti tudjim uspesima i prisiva ih na svoja ramena.Sikter stoko iz Partizana.Zivim za cist Partizan bez Titovih i Slobinih poltrona.Smrt fasizmu,ziveo Partizan!
Comment
-
Dule je ovim potezom skocio sam sebi u usta,i on je kao trener rusio predsednika Partizana al tad je to bilo za visi cilj a sad nije.Albert Nadj odavno nije legenda,njemu na cast,prodao se.
Povuci cu ti jednu paralelu pa ako shvatis shvatio si.Bjekovic je bio legenda Partizana kao igrac i neko vreme posle,zasto ga sad niko ne zove legendom?Zato sto je potezima posle toga unistio ugled svoj kod navijaca.A ti i dalje slepo veruj i budi neobavesten o svemu.U neznanju je spas...
Comment
Comment