Branio je kao sto Bajko brani,ako ga pogodi lopta-odlicno...a ako ne-golcina sa 30 metara
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://sveogrobarima.webs.com/apps/b...ijom-u-dablinu
Sale ce izgleda opet igrati levo i pored izostanka Vukica, Volkov ne igra veceras, menja ga Stankovic.sigpic
Comment
-
Meni ponovo nije jasno zasto Sale ne igra na Vukicevoj poziciji ... Treba da igramo u sastavu :
GK : Stojkovic
DR : Rankovic
DC : Rnic
DC : Ivanov
DL : Stankovic
DMC : Medo
AML : Tomic
AMC : Ilic
AMR : Babovic
FC : Jovancic
FC : EduardoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
http://www.laola1.tv/en/md/soccer/ue...989-59443.html
Ovo je link za Partizan , HD je i jako je dobar plus nikako ne stopaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jao kakav slobodnjak Nece Tomica , sa jedno 40m skinuo ovaj pa u korner ...Neca treba sad stalno slobodnjake da izvodi , perfektan jeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Sve Tomic golove uvaljao u Evropi ... Pizonu reaguj , Tomic postaje jedan od nasih najboljih igraca , definitivno treba da on sada igram , vidim li Babovica jos jednom u timuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Srusise me na tiketu samo oni ... Kakvo drugo poluvreme Pa crni Stanojevicu od 4-4-2 formacije gde ih razbijamo ti pravis formaciju 4-2-3-1 , Boze me sacuvaj , nikako mi nije jasno uvodjenje Babovica umesto Eduarda , tada je Markovic trebao uci i cao nego njegovo foliranje , jao Boze Boze...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment