Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostCarter a koga vi imate od cigana u klubu?Kaludjerovic,Kirovski,Scepovic i Ninkov vam je otisao al je isto teska grobarcina.Da nije mozda Evandro navijac Zvezde od detinjstva?
Inace ljudi ne znam za vas ostale grobare ali ja sam ovu duplu krunu proslavio najvise od svih i presrecan samo sto je bilo toliko njih koji su s Juga sisli na teren.Zato mi je najvise i zao sto odlazi Raca,sa kojom je on samo zeljom i motivacijom igrao derbi.
Comment
-
Jedino da prodate atletsku stazu i jedan hektar zemlje pa da ga dovedete
Last edited by LBJmvpFORlife; 02-07-11, 13:48.
Comment
-
Rajkovic ili Stepanov, bilo bi odlicno kad bi neko od te dvojice dosao.
Najrealnije bi bilo da pojacanje bude Grncarov zato sto je on od svih najjeftiniji i jos je slobodan igrac, pa tek Stepanov.Stepanov igrao odlicno polusezonu u Bursi, a onda ga zakucali za klupu.Mozda bi pristali da ga prodaju za milion evra.
Bata sigurno nece dati Mojsova, nesto i nisam optimistican da ce Celzi izaci Partizanu u susret po pitanju plate.
Comment
-
Eduardooooooooooo!
Odlicno prvo poluvreme mada i nije neki protivnik ali ovako treba da igra Partizan.Babovic kad bi bio ovakav stalno ne bi nam bilo kraja.U svakom slucaju neka nastave ovako i jos neka rade na kretanju bez lopte i igri u tranziciji i bice dobro.sigpic
Comment
-
Dinamo gubi 1:2 od Slaska
Partizan puni ... Imamo odlicne pripreme i ako Bog da ponovo idemo u Ligu Sampiona ....Liga Sampiona , tanananananananan , Liga Sampiona , Liga Sampiona xDSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment