Iz zapadne Makedonije,tacnije iz Tetova..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Partizan
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMa siptari iz Tetova...
Makedonska liga! I sada, cisto hipoteticki, oni kao prodju sve i igraju Ligu sampiona u grupi, recimo, sa Real Madridom ili Mancesterom, Bajernom, Barselonom, Milanom...
Mislim da bi Real odmah predao prvi mec i izgubio tehnickim rezultatom 3:0, a onda ih zbucao u Madridu 25:0 samo da im igraci ne bi pokrljali noge na njihovom stadionu u Tetovu koji je verovatno ogradjena livada! Pa umrecu od smeha kada vidim ko se sve takmici za LS!
Kako ih bre nije sramota da se uopste negde pojave?
Izvinite ako je off.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
E ako vama ovde nije nista specijalno bilo,ja ne znam...jeste da nisam bas najtrezniji,ali dobro
Niste videli kako su igraci ginuli na 40 stepeni??? O Aksentijevicu i Medi necu ni da pricam-skidam kapu i nema dalje. Ivanova ne mozes da prodjes nikako. Volkov je nas najbolji bek od kako ja pratim Partizan. O Eduardu je glupo pricati,boljeg spica nismo imali dugo,dugo...a necemo ni imati. Covek koji ulazi u 3,4 100% sanse po tekmi je igracina. A tek ce da puni,znate to svi Scepa me sa onim potezom kupio,a da ne pricam da je prvi put posle 100 godina ginuo...Jeste da Skendija nije merilo kvaliteta,ali trud se lako da izmeriti. A veceras ga je bilo vise nego u proslih par godina ;)
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostPrvo poluvreme sam se bas uplasio ali zato drugo ludnica
Jel bio jos ko u Humskoj ?
Ljubo, jesu ginuli i sigurno ce ginuti i dalje ali budimo realni ovi su teski talibani i veze nemaju tako da igra protiv njih nije merilo. Cekamo 3. kolo i nekog ozbiljnijeg protivnika pa cemo videti kako stoje stvari a ja sam veliki optimista.sigpic
Comment
-
Sta mislite da li je bolje da na Ilicevoj poziciji igra Tomic ili sam Ilic ? ... Mozda bolje da igra Tomic a Ilic umesto Vukica ... Bila bi mnogo brza igraSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment