Originally posted by Gari NS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
One spasene brejk lopte u prvom servis gemu mogu biti jako znacajan faktor. Samo da ne prosipa ovoliko.
I da, pitao bih ja Skota i Lendla za taktiku da na brejk loptama u prvom Novak nije odigrao ni sam on ne zna sta.Last edited by Navras 16950; 27-01-13, 11:23.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by NI View PostBojim se da ti grijesis! Mari je takticki napredovao. vjeruje u svoju TAKTIKU!
Jeste on napredovao,to ne poricem.Ali pogledaj prvi set 5 brejk lopti je imao Novak,ziheraska igra ga je kostala tog seta,morao je zavrsiti pre taj brejka.
Marej u prvom setu izuzev taj brejka je bio solidan po meni i nista vise,ali Novak prosipa li prosipa.Ukoliko dobije Nole drugi set ima sanse u suprotnom gotovo je.
Ne mogu da verujem da je Novak tako psihicki slabiji igrac nego ranije.
Comment
-
Kao Novakov navijac sa zaljenjem konstatujem da je Marej dobrano usao Djokovicu u glavu, neiskoristene brejk lopte u prvom setu to itekako pokazuju kao i neverovatan pad igre u TB-u gde Novak nije video prvog servisa i prakticno je sve poene poklonio. Igra se moze popraviti u toku meca ali glava tesko osim ako ga neki neverovatan nalet adrenalina ne udari a da bi se ovo desilo neophodno je da ga sam Endi vrati u zivot prosipanjem.
Comment
-
Marej igra strasno defanzivno i povuceno slicno kao Ferrer. NOT.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Gari NS View PostJeste on napredovao,to ne poricem.Ali pogledaj prvi set 5 brejk lopti je imao Novak,ziheraska igra ga je kostala tog seta,morao je zavrsiti pre taj brejka.
Marej u prvom setu izuzev taj brejka je bio solidan po meni i nista vise,ali Novak prosipa li prosipa.Ukoliko dobije Nole drugi set ima sanse u suprotnom gotovo je.
Ne mogu da verujem da je Novak tako psihicki slabiji igrac nego ranije.
Comment
-
Aj neko nek baci statistiku, jel ima Nole jedno 30 neiznudjenih?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by draza View PostJedini gem koji je Marej odigrao lose Nole nije iskoristio...sad se tako nesto i ne nazire
Comment
Comment