Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gari NS View Post
    Gresis i to zestoko.Napredovao jeste,ali Novak mu je poklonio ovaj set a uopste me nije Marej imprenesirao.Videces kad se Nadal vrati u formu pregazice ga,posto ocigledno Novak ima prevelike oscilacije u igri.
    Bojim se da ti grijesis! Mari je takticki napredovao. vjeruje u svoju TAKTIKU!

Comment

• Tezak ljakse Endi, treba mu sad uzet' brejk za ovo.
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• One spasene brejk lopte u prvom servis gemu mogu biti jako znacajan faktor. Samo da ne prosipa ovoliko.

I da, pitao bih ja Skota i Lendla za taktiku da na brejk loptama u prvom Novak nije odigrao ni sam on ne zna sta.
        Last edited by Navras 16950; 27-01-13, 11:23.
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Slomi reket kao brata te molim pa da gazimo <3
          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• много је Ноле лежеран и ништа посебно не може да мења... некако је хладан као да се помирио са тим да је Мареј данас спремнији...
            sigpic

Comment

• Nista mu ne moze Novak,amabas nista.Novak mozda otikne set,ali se bojim da je i to nemoguce.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Bojim se da ti grijesis! Mari je takticki napredovao. vjeruje u svoju TAKTIKU!

Jeste on napredovao,to ne poricem.Ali pogledaj prvi set 5 brejk lopti je imao Novak,ziheraska igra ga je kostala tog seta,morao je zavrsiti pre taj brejka.
                Marej u prvom setu izuzev taj brejka je bio solidan po meni i nista vise,ali Novak prosipa li prosipa.Ukoliko dobije Nole drugi set ima sanse u suprotnom gotovo je.

Ne mogu da verujem da je Novak tako psihicki slabiji igrac nego ranije.

Comment

• Kao Novakov navijac sa zaljenjem konstatujem da je Marej dobrano usao Djokovicu u glavu, neiskoristene brejk lopte u prvom setu to itekako pokazuju kao i neverovatan pad igre u TB-u gde Novak nije video prvog servisa i prakticno je sve poene poklonio. Igra se moze popraviti u toku meca ali glava tesko osim ako ga neki neverovatan nalet adrenalina ne udari a da bi se ovo desilo neophodno je da ga sam Endi vrati u zivot prosipanjem.

Comment

• Sad je Mari popravio postotak servis.

Comment

• Marej igra strasno defanzivno i povuceno slicno kao Ferrer. NOT.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
                        Jeste on napredovao,to ne poricem.Ali pogledaj prvi set 5 brejk lopti je imao Novak,ziheraska igra ga je kostala tog seta,morao je zavrsiti pre taj brejka.
                        Marej u prvom setu izuzev taj brejka je bio solidan po meni i nista vise,ali Novak prosipa li prosipa.Ukoliko dobije Nole drugi set ima sanse u suprotnom gotovo je.

Ne mogu da verujem da je Novak tako psihicki slabiji igrac nego ranije.
                        Novak je nevidjeno slabiji igrac u glavi nego ranije,vratio se na period pre 3 god,ali lepo ti kazem da je Endi postao za dve klase bolji igrac nego pre.

Comment

• Jedini gem koji je Marej odigrao lose Nole nije iskoristio...sad se tako nesto i ne nazire

Comment

• Aj neko nek baci statistiku, jel ima Nole jedno 30 neiznudjenih?
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Тиха и дуга смрт... целу ноћ нисам спавао и сада ми се спава....

шта ће ти статистика, све што се дешава је чекање да Ноле направи неизнуђену.. и Нолету више досадило... најрадије би рекао судији, "свирај крај па да се разилазимо"
                              Last edited by Žika; 27-01-13, 11:30.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by draza View Post
                                Jedini gem koji je Marej odigrao lose Nole nije iskoristio...sad se tako nesto i ne nazire
                                O tome sam i pricao,ceo prvi set Marej nije video prvu servu a Djokovic je sve to lepo izbacivao po tri metra u aut i imao 5 brejk lopti.Marej ce sada samo da dize igru do kraja meca,a Djokovic da nekim cudom pokusa da mu otkine ovaj drugi set.

Comment

Working...
                                X