Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako mi je drago sto je Sarapova ispala,toliko o njenoj nepobedivosti;) Evo brejka idemo Nole samo udri
    Last edited by Gari NS; 24-01-13, 10:10.

Comment

• Au sta radi novak. Kako volim kad sse ovako krece, ovaj gem je bio ubrzana slika
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Prosetas Rudara levo-desno i eto brejka.
        sigpic

Comment

• Ono sto je Vika uradila danas je sramno i mora nesto da se uradi povodom zloupotrebe MTOa! No o tome cu kad zavrsi mec u glavnoj temi.

Fokus je tu, udarci su tu, odlican bi ovo trening mogao da bude. David mora nesto da promijeni ako nece poraz u tri seta.
          sigpic

Comment

• Dobro Vanja kaze, ide na dubinu ne na snagu pa mi malo neobicno to izgleda.
            Lagano to deluje, izbunari ga sa dva, tri duboka udarca i onda lagan zavrsetak.
            Jedna stvar je ocigledna a to je da servis mnogo bolje funckionise u odnosu na 2012. msm na taj period godine.
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Hirurski precizno, bice zanimljivo vidjeti koliko moze da drzi ovaj nivo.
              sigpic

Comment

• Ово ме подсети на боксера који пушта да га овај бије и рачуна да ће да балдише од умора и да онда он наступа ....
                sigpic

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Dobro Vanja kaze, ide na dubinu ne na snagu pa mi malo neobicno to izgleda.
                  Lagano to deluje, izbunari ga sa dva, tri duboka udarca i onda lagan zavrsetak.
                  Jedna stvar je ocigledna a to je da servis mnogo bolje funckionise u odnosu na 2012. msm na taj period godine.
                  Sve sto moze sa snagom je da se nepotrebno izmori. Nije da bi mu to previse skodilo, ali prosto nema potrebe za tim... Dobar je Wilander: "Novak poput hirurga veceras, tako fino otvara Ferrera..."

Zavrsni udarci su nesto jaci, ali ne previse. Dobra taktika, ako cemo po NI-evim brzinama, ovo je 4. sa povremenim ubacivanjem u 5.

Ferrer ovo stvarno nije smeo da ispusti.

Sta je to Vika uradila? Uzela MTO izmedju 2 servisa Stephens?
                  Last edited by Vanja #66; 24-01-13, 10:11.

Comment

• Koliko smo svi tog Vilandera pljuvali a covek je uglavnom uvek imao pravo.
                    E moj Ferrer de ces ti na mrezu
                    Vanja ovo nije ni blizu 4
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Toliko za ovaj set, ajmo sledeci molim
                      sigpic

Comment

• Pljuvan je zato sto ga niko nije slusao vec samo prevodjen. A znamo kako se prenose informacije na ovim prostorima.
                        Daleko je ovo od najboljeg Davida, problemi su vidjeni i u Dohi i u Aucklandu, a protiv Almagra pogotovo. Taj mec je prezivio iskljucivo zahvaljujuci nesposobnosti Nicolasa.
                        sigpic

Comment

• Dobro je mec poceo Novak , na vreme napravio brejk i sada je na njemu da odrzava svoj servis i set ce lagano privesti kraju
                          odlican je za sada , prisutna je raznovrsnost u igri i Rudar ne moze mnogo toga da uradi , evo pao je jos jedfan brejk 5/2
                          odlican posao Novace

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                            Koliko smo svi tog Vilandera pljuvali a covek je uglavnom uvek imao pravo.
                            E moj Ferrer de ces ti na mrezu
                            Vanja ovo nije ni blizu 4
                            Batali jacinu udaraca, to je nitro, gledaj preciznost... Ne znam, ne mislim da je ovo tako mali napor.

Comment

• Za sve vas koji mislite da bi Serena nesto mogla na ATP touru moram vas razocarat'
                              Momak joj, a ujedno i trener Mouratoglu, od skoro trener i Chardya ima sesije kad oni treniraju zajedno i nista mu ne moze. Kako sam rece nesto drugaciji je to trening posto ona ne moze da prati ni snagom ni brzinom muskarce. To se svakako znalo, mada mislim da bi Cipolla pao
                              sigpic

Comment

• Rutinski odradjen prvi set , sto kaze Vanja ovo je bila 4 brzina sa povremenim ubacajem u 5 brzinu
                                cekao je Novak da se Spanac umori i sad ga terorise , sada da se vidi u drugom setu dali ce Novak da nastavi u istom ritmu ili ce biti
                                prisutan pad u igri kao protiv Berdiha , ali nadam se da je Novak naucio lekciju da ne oduzava svoje meceve
                                da ne bi imali m inavijaci problema sa zivcima
                                Last edited by Lord Aleksoni; 24-01-13, 10:46.

Comment

Working...
                                X