I FH i BH, kako je strpljiva, pametna igra izuzetno. Ne znam koliko ce moci u ovom ritmu ako uspije na duze staze dobija sigurno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ovo je njen uobicajni ritam, moze ovako u relijima do sutra. Najbitnija je stvar da servis izdrzi, jer je Masha bolja samo u tom segmentu...servis i retern...Li mi je puno bolja u razmjenama...ranije hvata lopticu, prirodniji i razorniji udarci...te uglovi koje moze pogadjati vrlo lako
Comment
-
Li Na je strogi vrh zenskog tenisa. Prosle godine je bila u odredjenom vidu tranzicije i trazila se u mecevima. Mijenjala je tehniku servisa i kretanje. Vrlo cesto je zbog toga i gubila meceve. Cini mi se da je sad sve na svome mjestu i to itekako pokazuje na terenu. Masha pored nje izgleda sega
Ne znam zasto su se svi odvalili smijati kad je Mats rekao da je favorit
Comment
-
Siba Li Na. Fascinantno deluju neki njeni udarci . Barem na tv-u.Servis joj nije neka pomoc ali zato poen kad se razvije
Mislim da se Sarapova malo uplasila i sad preterano izbacuje, ovaj set je izgubljen ali moze da se vrati u mec. Mora pre svega agresivnije da riternira i malo da menja ritamIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
-
Bas, i Roger samo zna lupat po loptici, pa sta bude
Popustat ce Li sigurno u zavrsnicama setova...to joj se bas cesto desava i to je Mashina sansa
@Zika
Derala je igracice koje ne mogu preko mreze da prebace lopticu kako treba i koje apsolutno nisu imale odgovor na jacinu njenih udaraca...pa je ovo stvarno velika promjena, jer Li udara jace ;)Last edited by shminka; 24-01-13, 03:26.
Comment
Comment