Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zivot joj se bukvalno preko noci promijenio i koliko god izgledala zrelo, ona ima samo 19 godina i ne mozemo ni zamisliti kako je tesko nositi se sa cestitkama, odobravanjem, podrskom, modijima, 1/2 GSa...uopste nije u mecu, mada je zaigrala dosta agresivnije sada

Comment

• Mislim da se Vika povrijedila maloprije, zglob je u pitanju...ne servira kako treba

Comment

• Pa moguce, prvo je poskakivala, ali kasnije su joj prikazivali noge u krupnom planu i nije se bas vidjelo, a nije ni mto trazila... Vidjecemo, nadam se da nije...

Comment

• Malo je to poremetilo, a i Sloane je zaigrala dosta bolje, pogodila par odlicnih udaraca...ali se brzo sve vraca na "svoje" mjesto

Comment

• ko se bejaše smejao Matsu da je loše prognozirao da će Li dobiti Šarapovu ?
            biće odlično finale, naravno da ću navijati za Li !!!

Comment

• Originally posted by Don Markoni View Post
              ko se bejaše smejao Matsu da je loše prognozirao da će Li dobiti Šarapovu ?
              biće odlično finale, naravno da ću navijati za Li !!!
              Mats je stvarno urekao Šarapovu. Rekao je da bi njen servis mogao prestati funkcionisati u meču sa Li.

Comment

• Verovatno da udela ima i Karlos Rodrigez.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Toliko o Nikoli Milojevicu i njegovom Grand Slamu.. velika pobeda Kokinakisa nad Kvinzijem, to bih voleo da vidim iako su u prvom setu pljustali brejkovi
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Jesi jedva docekao Clay ? Da mlađani izduva ?
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Samo da prijavim da danas za Djokovica navijam, neka ostane zapamceno na forumu.
                      Ali ne planiram gledati mec, od mene dosta i ovo.

Comment

• Originally posted by majabl View Post
                        Samo da prijavim da danas za Djokovica navijam, neka ostane zapamceno na forumu.
                        Ali ne planiram gledati mec, od mene dosta i ovo.
                        Sad da vidimo koliki si baksuz
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Tja, bolje danas nego sutra kad budem za Mareja navijala protiv Federera...

Comment

• Репортери једну исту причу по три сата веслају,

али нек умукне док траје поен, да чујемо јачину ударца по лопти...
                            sigpic

Comment

• Vidi ti Rudara udario po slajsu
                              sigpic

Comment

• Mnogo mi se svidja dubina ovih udaraca... Rekao bih da namerno ne zapinje, vec ide na preciznost...

Comment

Working...
                                X