Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I FH i BH, kako je strpljiva, pametna igra izuzetno. Ne znam koliko ce moci u ovom ritmu ako uspije na duze staze dobija sigurno.
    sigpic

Comment

• Ovo je njen uobicajni ritam, moze ovako u relijima do sutra. Najbitnija je stvar da servis izdrzi, jer je Masha bolja samo u tom segmentu...servis i retern...Li mi je puno bolja u razmjenama...ranije hvata lopticu, prirodniji i razorniji udarci...te uglovi koje moze pogadjati vrlo lako

Comment

• ја мислио да се Виландер шалио, кад оно Ли води 3/1

4/1 ау, ала се Маши скратила рука... чак и вриштање утихнуло!
        Last edited by Žika; 24-01-13, 03:10.
        sigpic

Comment

• Li Na je strogi vrh zenskog tenisa. Prosle godine je bila u odredjenom vidu tranzicije i trazila se u mecevima. Mijenjala je tehniku servisa i kretanje. Vrlo cesto je zbog toga i gubila meceve. Cini mi se da je sad sve na svome mjestu i to itekako pokazuje na terenu. Masha pored nje izgleda sega

Ne znam zasto su se svi odvalili smijati kad je Mats rekao da je favorit

Comment

• Kako igra Li Na.
            Nije Sarapova na svom ubitacnom nivou, ali ne da joj ova da mrdne, kako jako i ravno udara...
            A Masi bi bilo pametnije da je malo rasporedila izgubljene gemove...

Comment

• Siba Li Na. Fascinantno deluju neki njeni udarci . Barem na tv-u.Servis joj nije neka pomoc ali zato poen kad se razvije

Mislim da se Sarapova malo uplasila i sad preterano izbacuje, ovaj set je izgubljen ali moze da se vrati u mec. Mora pre svega agresivnije da riternira i malo da menja ritam
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• To ce joj bas puno pomoci, da mijenja ritam, to je u svojoj karijeri radila...nikad

Dobar ti avatar

Comment

• Ma znam zato sam i napisao "malo" Ona nikad nema plan B...kao Role

Hvala

Comment

• Originally posted by shminka View Post

Ne znam zasto su se svi odvalili smijati kad je Mats rekao da je favorit
                    па ја гледам све нешто Маша деље са нулом, па реко биће прва, међутим ово за сада све мења... сада ме баш занима наставак да видим о чему се ради...
                    sigpic

Comment

• Bas, i Roger samo zna lupat po loptici, pa sta bude

Popustat ce Li sigurno u zavrsnicama setova...to joj se bas cesto desava i to je Mashina sansa

@Zika

Derala je igracice koje ne mogu preko mreze da prebace lopticu kako treba i koje apsolutno nisu imale odgovor na jacinu njenih udaraca...pa je ovo stvarno velika promjena, jer Li udara jace ;)
                      Last edited by shminka; 24-01-13, 03:26.

Comment

• Ali riternira, nalazi dubinu i uglove...

Comment

• Maja prvi put gleda Li

Comment

• Jel zna neko koliko je puta Marija pobedila posle izgubljenog prvog seta?

Comment

• Нисам видео у Машином ставу да има веру у себе.. као да каже, "ништа немогу"
                              sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                                Jel zna neko koliko je puta Marija pobedila posle izgubljenog prvog seta?
                                Koliko god bili ludi za tenisom, taj podatak numemo da nadjemo

Comment

Working...
                                X