И даље је Феки цар за ове недоречене...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2013. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
u dilemi sam dal da budem sarkasticna kao sto znam, al necu. Zao mi je samo sto su se mnogi razocarali jutros. Imam samo jedno pitanje, retoricko je sto znaci da ne ocekujem odgovor al moram da napisem - zasto kad Djokovic dobije mec u 5 to je srce junacko, a Fed kad dobije to je na jedvite jade? I zasto su sada Fedu opale sanse, Chardy nije isto sto i Tsonga, na kraju krajeva ni Vavrinka nije isto sto i Tsonga al ajde.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostRazumem ga sve, al' mi ništa nije smešno..
Dobro, njega drma adrenalin, a mene glavobolja.
Isto tako i vi dok slusate Novaka.
Meni licno ni jedan ni drugi nisu smijesniEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View Postzasto kad Djokovic dobije mec u 5 to je srce junacko, a Fed kad dobije to je na jedvite jade? I zasto su sada Fedu opale sanse, Chardy nije isto sto i Tsonga, na kraju krajeva ni Vavrinka nije isto sto i Tsonga al ajde.
нешто и нисмо могли Мареја да изтестирамо, све је нешто било као на тренингу... за мене је тај меч енигма и баш једва чекам да видим како ће изгледати...Last edited by Žika; 23-01-13, 12:40.sigpic
Comment
-
Feda su do sada opisivali kao najstandardnijeg i po prikazanoj formi najboljeg na AO. Ovaj meč je pokazao suprotno.
Današnji Fed ne dobija Mareja, ponavljam današnji. Za ostalo ne garantujem, a u svakom slučaju volim više njega da gledam protiv Škota nego Congu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View PostIndigo,
Mari i Federer imaju hendikep. Da bi dosli do titule najvjerovatnije moraju da pobijede dva top igraca a Novak jednog. Osim toga igraju u petak. Ako se mec oduzi, postavlja se problem svjezine. Pogotovo za Federera.
Mari je definitivno favorit. Razlog je sto on ne lezi Federeru, pogotovo na sporom betonu, sto je Federer pokazao problem sa konsitentnoscu i konacno sto ce Federer biti manje svjez. Mari je favorit 60:40% a ne 80:20%.
Navras,
Prije ovoga je mari bio favorit 52:48%.
Marejeva prednost je svakako snaga i kraci, sigurniji mecevi do sada dok su njegove mane i dalje glava i samo glava.
Iz razloga sto smatram da i dalje ne moze dobiti dva teska meca zaredom, veruj ti meni kad ti kazem da ce biti tesko i sa Rogerom.
Rogerova prednost je suvo iskustvo i mentalna snaga sa kojom bez problema moze dobiti dva top igraca u dva dana i to svakako smatram vrhunskom sposobnoscu igraca koji su u mogucnosti da ucine ajde da kazemo takav podivg.
Rogerova mana je, eto po prvi put cu to reci a da ozbiljno mislim, broj godina. Ne deluje sveze i tesko je igrati dva meca sa momcima kojima nije problem udarati do besvesti.
Dakle oboje imaju tezak prolaz do titule. Novak je u daleko najpovoljnijoj situaciji.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View Postpa to se zove stil igre, Novak inace tako igra a Fed ovakoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostPa mozda nije vama, ali Fedovcima vjerovatno jeste. Oni sigurno nabace kez dok ga slusaju.
Isto tako i vi dok slusate Novaka.
Meni licno ni jedan ni drugi nisu smijesni
Ja sam se šalila, komentar ti je suvišan, a na Feda nisam navikla da se onoliko cereka.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMurray Federera moze dobiti na ovaj nacin kao sto je Jo pokusao. Nijedan drugi nacin igre ne moze sa pomogne murrayu
1. Murray ga nikada na takav nacin nije dobio, od svih 10 pobeda koje ima nijedna nije ostvarena na takav nacin.
2. Fedov ritern ce tek biti ranjiv, Murray je najkonstantniji igrac na servisu u dosadasenjem delu AO-a a najboji servis mu je na prednost strani i do mile volje ce eksploatisati Fedov Bh.
3. Slice ritern nije ucinkovit protiv Murray-a kao protiv Djokovica, Murray na slice odgovara sliceom i bez problema moze da nastavi poen.
4. Svaka crna rupa u igri Federera ce biti strogo kaznjena
5. Murray je igrac visokog ritma, svaki poen se igra visokim intezitetom problem ce biti prikazana nekonstantnost jer on nije Conga da udara ko muva bez glave.
6. Fed da bi dobio mora imati savrsen udaracki dan jer to nije Murray od pre par godina.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment